Krstić: "Čestitke Zvezdi, momci izgledaju jako dobro"

Autor: Beta Beta
petak 26.02.2016.
23:59
Izvor: Beta

Centar Anadolu Efesa koji zbog povrede večeras nije nastupio protiv Crvene zvezde Telekom pohvalio je srpskog šampiona i čestitao mu na ostvarenoj pobedi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaš Efesa i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić čestitao je Crvenoj zvezdi Telekom na večerašnjoj pobedi u Evroligi.

"Zvezda je igrala dobro i čestitam joj na pobedi. Sve su to talentovani igrači, znao sam to i ranije, lepo izgledaju. Igrali su malo lošije u prvom poluvremenu, ali su nas drugo dobili dvadesetak razlike", rekao je Krstić novinarima u Vršcu.

Zvezda je kao domaćin pobedila Efes sa 91:82 i posle osmog kola je treća na tabeli grupe "E" TOP 16 faze Evrolige, sa pet pobeda, koliko ima i Panatinaikos, dok je Efes peti sa dva trijumfa manje.

Krstić je kazao da veruje u plasman Efesa u četvrtfinale.

"Izgubili smo važnu utakmicu, ali ništa još nije gotovo, ima još šest utakmica, a na ruku nam ide to što imamo dobar raspored", kazao je Krstić.

Srpski centar je pohvalio atmosferu u hali "Milenijum", u kojoj se igrala utakmica zbog zauzetosti beogradskih dvorana.

"Lakše je igrati uz navijače. Atmosfera je bila dobra, bilo je sasvim zadovoljavajuće, skoro kao u Pioniru", kazao je Krstić.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije zbog povrede kolena nije igrao ove sezone. On je rekao da se nada da će se uskoro vratiti na teren.

"Bliži se kraj pauzi, nadam se. Imam još dve-tri nedelje rehabilitaciju i nadam se da ću se posle toga priključiti ekipi, malo po malo. Nadam se da ću krajem TOP 16 faze ili eventualno u TOP 8 biti u ekipi", rekao je Krstić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Trener u romingu
Saturday, 27.02.2016
13:11

Revolte... Je li ti dobroooo... Hahaha

avatar
Doktor_Ijopet!
Saturday, 27.02.2016
13:24

Racuna za koju platu igra Guduric. hahahha

avatar
Doktor_Ijopet!
Saturday, 27.02.2016
02:14

Braco delije, jel vam prija ova tisina na portalu? :D

avatar
azor ahai
Saturday, 27.02.2016
13:38

REVOLT ceka penal za partizan danas !!!