Lazić ponovio, ovo su Zvezdini prioriteti!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 09.01.2020.
10:17
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

U Evroligi ide sasvim dobro, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvenu zvezdu u petak od 20.45 očekuje susret 18. kola Evrolige u Francuskoj gde će gostovati Asvelu.

Kapiten "crveno-belih" Branko Lazić istakao je u intervjuu za Sportski žurnal da je zadovoljan što je ekipa podigla formu, ali da njegov tim može još bolje.

"Podigli smo formu, to je evidentno. Ali to i dalje nije onako kako bismo želeli. Važno je da idemo u dobrom smeru i nadam se da ćemo u što kraćem roku biti na nivou na kome smo planirali da budemo na početku sezone. I dalje nam se tokom mečeva dešavaju ti neki padovi i loše minute. Kad to saniramo, kada u kontinuitetu budemo pružali kvalitetna izdanja, tek onda ćemo moći da pričamo o potpunom zadovoljstvu", smatra Lazić.

Posebno se izdvadajaju vrlo dobre igre u Evroligi.

"Imamo dosta razloga za zadovoljstvo, kad je Evroliga u pitanju. Možda smo mogli i da imamo i neku pobedu više, ali sigurno da trenutno imamo dobar rezultat. Ipak, kako što sam mnogo puta rekao, nama je ABA liga prioritet, a u njoj ne možemo baš da se pohvalimo dobrim učinkom. Međutim, ako nastavimo da igramo na ovom nivou uveren sam da ćemo do plej-ofa imati priliku da popravimo situaciju na tabeli i izvučemo dobru poziciju", veruje kapiten Zvezde.

"Svaki poraz nije prijatan, a pogotovo kada dođe na domaćem terenu. Ali, raspored je takav da ne postoji prostor za neko žaljenje ili slavlje. Samo moraš da gledaš na ono što sledi i uvek da daš maksimum. Koliko god to bilo teško. Sada nam ponovo dolazi Asvel, ali ovoga puta u Vilerbanu. To je fizički veoma čvrsta ekipa, što se videlo i u našem duelu u Areni kada su imali čak 46 skokova, od čega 13 u napadu. To im je i omogućilo da na kraju, dobiju u toj neizvesnoj završnici", ocenio je Lazić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke