Lebron bez milosti, Gudurićev potez zadivio Ameriku!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.10.2019.
08:51
Izvor: Sportske.net

Lejkersi iskoristili činjenicu da su Voriorsi oslabljeni i zabeležili visoku pobedu. Marko Gudurić "lomi pršljenove"!

(AP Photo/Mark J. Terrill)
(AP Photo/Mark J. Terrill)

Povezane vesti

Stef Kari i Klej Tompson nisu bili u timu Voriorsa, ali Lejkersi nisu skinuli nogu sa gasa. Zaledili su goste na -33, ovo je treći poraz Voriorsa u četiri pripremne utakmice.

Lebron je ubacio 18 poena, imao 11 asistencija, Entoni Dejvis pogodio sam tri šuta za osam poena, ali imao je isto toliko asistencija, uz devet skokova. Dvajt Hauard je sa klupe dodao 13 poena, 7 skokova, odlični su bili Ejvori Bredli, kao i Kvin Kuk koji je baš iz Voriorsa stigao u El-Ej. Čini se da novi Lejkersi imaju mnogo više opcija i da će iskusni igrači itekako pomoći Lebronu.

MekKolum i Lilard su napunili Jutu za prvu pobedu Portlanda u predsezoni, kombinovali su 43 poena, dobra rola Hezonje, 12 poena, 4 skoka. Konli i Mičel bolji od ostalih kod Jute, Bojan Bogdanović nikako da namesti ruku, promašio je svih devet šuteva, ostao bez poena.

Marko Guduric. Ankle Breaker. #GrindCity pic.twitter.com/1NlXnpXXlI

— FOX Sports Grizzlies (@GrizzliesOnFSSE) 17. октобар 2019.


Marko Gudurić je sa sedam poena za dvadesetak minuta bio šesti čovek u pobedi "Grizlija" protiv Oklahome. Dribling posle koga je "pomerio pršljenove" Gildžes-Aleksandru obišao je Ameriku.



Atlanta je uz 23 poena Tre Janga slavila u Njujorku. Derbi Teksasa pripao je San Antoniju, slavili su u Hjustonu, iako je Harden brojao do 40, uz 10 skokova i 7 asistencija.

I na kraju, pobeda Pistonsa u Severnoj Karolini, Markif Moris i Dre Dramond su napravili dosta problema Hornetsima koji ne deluju obećavajuće u ovom pripremnim mečevima.

Sakramento je uz 8 poena Bjelice dobio meč protiv australijskog Melburna, Bogdanović nije ulazio u igru.



Rezultati:

LA Lejkersi - Golden Stejt 126:93
Juta - Portland 118:126
Oklahoma - Memfis 119:124
Njujork - Atlanta 96:100
Hjuston - San Antonio 114:128
Šarlot - Detroit 110:116
Sakramento - Melburs 124:110

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke