Lebron dobio rivala, Indijana preživela!

Autor: Boris Jovanović
sreda 15.04.2015.
08:27
Izvor: Sportske.net

Poznat jedan par plej ofa na Istoku. Pejsersi se vratili iz mrtvih i dalje su u igri za poslednju kartu u doigravanju. Klipersi završili regularni deo pobedom i biće najverovatnije treći na Zapadu.

Beta/AP Photo/Michael Dwyer
Beta/AP Photo/Michael Dwyer

Povezane vesti

Boston je u plej ofu, završiće kao sedmi, idu na Kavse koje su pobedili dva puta u poslednjih sedam dana.

Noćas su uspeli da savladaju Toronto, Džej Krauder je pogodio težak šut i lansirao svoj tim tim u doigravanje. Peta pobeda u nizu kombinovano sa porazom Bruklina od prethodne večeri znači doigravanje, sjajan uspeh za mladi tim Bostona.

Bredli i Tarner najefikasniji sa po 14 poena za Seltikse, na drugoj strani Lovri i Lu Vilijams su dali po 16. Torontu ostaje još jedna šansa da stigne do rekordne 49. pobede u istoriji franšize.

Wizards Pacers Basketball

Indijana je ostala u igri. Pejsersi su posle duplog produžetka slavili protiv Vašingtona, Si Džej Majls ubacio je 25 poena, Džordž Hil dodao 24, Pol Džordž odigrao čak 46 minuta, postigao je 17 poena. Velika borba i mnogo košarke, sada sve to moraju da ponove u Memfisu večeras. Vizardsima pobeda nije značila ništa, ali su se borili do poslednjeg trenutka. Imali su i +9 u poslednjoj četvrtini, ali je Indijana uspela da se vrati i pored toga što je rival imao šansu u poslednjim trenucima regularnog dela.

Na kraju dva produžetka i nada za Indijanu, biće u plej ofu ako slave večeras u Memfisu, ili ako Bruklin izgubi večerašnji meč protiv Orlanda.

Clippers Suns Basketball

U trećoj utakmici večeri Klipersi su savladali Sanse i stigli do trećeg mesta na Zapadu. Blejk Grifin je ubacio prvih šest šuteva, na kraju završio sa 20 poena, 8 skokova i 5 asistencija. Tim iz El-Eja će biti drugi jedino ako večeras i Hjuston i San Antonio izgube svoje poslednje mečeve u sezoni. Posao u Arizoni je Klipsima bio olakšan samom činjenicom da su Sansi imali svega osam igrača na raspolaganju.

DeAndre Džordan će duel protiv Feniksa pamtiti po rekordu, prešao je granicu od 1216 skokova u jednoj sezoni. Rekord Klipersa držao je od 1979. kada su još bili u San Dijegu Sven Nejter.

I Kris Pol je stigao do još jednog ostvarenja u svojoj karijeri, prvi put za deset sezona u NBA sjajni plej je odigrao svih 82 utakmice u regularnom delu.

Rezultati:

Indijana - Vašington 99:95 pr.
Boston - Toronto 95:93
Feniks - Klipersi 101:112

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke