Lebron prelomio, ovo su jedine dve opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.06.2018.
11:08
Izvor: Sportske.net

Dakle, postoje samo dva kluba u kojima bi mogli da vidimo Lebrona naredne sezone.

EPA-EFE/CJ GUNTHER
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Za Lebrona Džejmsa ostale su dve opcije.

Kako tvrdi Brajan Vindhorst koji pokriva Kavse za EPSN i koji je blizak Lebronu, najbolji košarkaš sveta će odluku isključivo doneti na osnovu onoga što kaže porodica.

A tu su dve opcije, jedna od ostanak u Kavsima ili odlazak u Lejkerse.

Posle poraza u finalu, Lebron je otišao na odmor, ove nedelje će odlučiti hoće li izaći iz ugovora, ako želi da ostane u Kavsima, onda je logično da ne aktivira opciju.

Priča se da on čeka poteze Klivlenda, ali i Lejkersa, kako bi video mogu li da oforme timove spremne da se bore za titulu.

Priča se da bi Lejkersi mogli da ga privuku tako što će angažovati Kavija Leonarda koji je ponovio Gregu Popoviću da želi da ode iz Sparsa.

Vajndhorstove reči treba shvatiti ozbiljno, u pitanju je čovek koji je bio sa Lebronom kada je ovaj odlazio u Majami i pratio ga je i prilikom povratka u Klivlend, tačnije imao prvi informacije o tome...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
theDarkKnightRises
Monday, 25.06.2018
18:46

Nemoj u L.A Lakers ko kje da te gleda tamo prevaro jedna. Koby je za tebe izmislio kosarku, nikad nekjes biti bolji od Koby a da ne spominjem Jordana.

avatar
Amar Zornic
Friday, 22.06.2018
12:18

Gde su sad dezurni kriticari koji bez razloga lupaju kako ce otici u neku super micnu fransizu a King skoro deceniju vucce prosek timove na svojim ledjima

avatar
k1b0q1
Friday, 22.06.2018
11:57

La ovog leta nece dobiti Lenarda iz.prostog razloga sto Sparsi nisu zeleli ni da cuju ponudu koji su Lejkersi imali. Tako daa The Land i ove.godine.