Lebron "reprizirao" Medžika Džonsona, "stručnjaci" postavili Jokiću dijagnozu?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.11.2019.
08:23
Izvor: Sportske.net

Lebrona baš briga, ali na putu je velikog podviga, na drugoj strani čim Jokić odigra slabo, odmah slede kritike...

Beta/AP Photo/Jeff Chiu
Beta/AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Vil Barton je povratak nakon povrede obeležio sa 15 poena i 10 skokova, Denver je u drugom poluvremenu prelomio meč protiv Majamija. Džamal Marej je dodao 21 poen, Nagetsi su dobili uprkos slaboj igri Jokića. Srpski centar ubacio samo 9 poena, imao po 5 skokova i asistencija. Doduše na terenu je bio manje od 23 minuta, ponovo u problemu sa penalima. Kritičari smatraju da je predebeo, da će morati da se vrati na prošlogodišnju kilažu, mada uvek je tako kada Srbin odigra par slabijih utakmica...

Kod Majamija se Batler ispromašivao, završio sa 16 poena, Dragić 9, uz 7 asistencija. Oba tima su na 5-2.

Lebron Džejms je pisao istoriju Lejkersa prvi čovek u redovima slavne franšize koji je napravio tri tripl-dabla u nizu. Noćas je uz 30 poena, imao 10 skokova i 11 asistencija, Lejkersi su nastavili seriju pobeda okrenuvši -19 u poslednjoj četvrtini. Serijom od 16:0 komandovao je oporavljeni Kajl Kuzma, 11 od 15 poena je postigao u poslednjem periodu.

Vratimo se Lebronu, on je na putu podviga velikog Medžika Džonsona koji je imao četiri tripl-dablova u nizu 1987. godine.

"Briga me za tripl-dabl ako nije pobeda, tim je mnogo važniji", kaže "Kralj" koji nikada nije jurio statistiku tokom karijere.

Do treće pobede, uz 20 poena Krisa Pola stigla je Oklahoma, slavili su protiv Orlanda u čijim redovima je Vučević imao 10 poena, 11 skokova, uz loš šut. Crnogorac je konstatovao da igra loše, da mora da podigne nivo igre, i preuzeo na sebe loš start Medžika, oni su izgubili 5 od 7 utakmica na startu.

Stao je i San Antonio, poraz u Atlanti, Jang je ponovo dominirao sa 29 poena i 13 asistencija, čak 28 koševa dao je u nastavku, rasturio Sparse, nakon što je propustio jedan meč zbog povrede. Pobeda je vrednija jer su Houksi bili bez Džona Kolinsa, suspendovan je na 25 dana jer je koristio doping, tačnije zabranjeni hormon rasta.

Gordon Hejvard se vraća u formu od pre povrede, 39 poena, podsetio je na vreme u Juti, Boston je slavio u Ohaju. Hejvard je izjednačio rekord karijere, promašio samo 3 od 20 šuteva, u finišu prelomio, pokupio Kembin promašaj i završio posao. Voker je dodao 25 poena, posle poraza na startu od Filadelfije, Seltiksi su naređali pet pobeda.

Šarlot je iznenadio Indijanu, Grejem je sa 35 poena postigao rekord karijere, nekadašnji košarkaš Kanzasa, inače momak iz Severne Karoline je odličnu pomoć u poslednjoj četvrtini imao u centru Bijombu, koji je završio sa 15 poena, 6 skokova i 2 blokade, za 17 minuta igre. Grejem igra sjajno u svojoj drugoj sezoni u NBA. Kod Indijane, Goga Bitadze starter, 6 poena, 11 skokova.

Rezultati:

Denver - Majami 109:89
Čikago - LA Lejkersi 112:118
Oklahoma - Orlando 102:94
Atlanta - San Antonio 108:100
Klivlend - Boston 113:119
Šarlot - Indijana 122:120

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salijeri29
Wednesday, 06.11.2019
14:36

Sta vi pišete.. Prvi čovek koji je imao 3 tripl dabla u nizu.. A posle napišete da Medzik ima 4..😂