Lebron se upisao protiv "srpskih" Kingsa, Karmelo "glumio" centra!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.10.2018.
07:51
Izvor: Sportske.net

Noćas odigrana dva meča, Lejkersi slavili protiv oslabljenog Sakramenta, Hjuston izgubio od Indijane...

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Lejkersi su stigli do tesne pobede nad Kingsima, uz povređene Bogdanovića i Bjelica, nedostajao je i Jogi Ferel koji je povredio prst u prethodnom meču. Sakramento je pružio snažan otpor Lebronu i kompaniji, Džejms je opet bio limitiran na 15 minuta, dovoljno da postigne 18 poena.

Sjajan je bio Ingram sa 31 košem, Kuzma je ubacio 17 uključujući i one u finišu kada su Lejkersi stigli do pobede. Kod Sakramenta Begli 19 poena, 10 skokova, D'Aron Foks je postigao 18 poena.

Indijana je nanela prvi poraz u predsezoni Hjustonu, odličan je bio Oladipo sa 24 poena, uz dobar šut, Ti-Džej Lif i Domantas Sabonis su napravili dabl-dablove.

Kod Hjustona, Melo odličan sa 16 poena, četiri trojke, pet skokova, u niskoj postavi Roketsa igrao je centra u trenutku kada je Hjuston napravio seriju 21:3 i vratio se u meč. Nije dugo trajalo, Hjuston se vratio na uobičajenu postavku, na kraju je Indijana dobila utakmicu.

Klint Kapela je propustio meč zbog povrede, Pol nije blistao sa 6 poena, 5 asistencija iako je na terenu proveo pola sata, Hjuston sem Entonija nije imao raspoloženog šutera, trojke su šutirali 15 od 40. Harden je ubacio 17 poena, imao 9 asistencij.

Rezultati:

Lejkersi - Sakramento 128:123
Hjuston - Indijana 100:110

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke