LeBron se već zamerio navijačima Lejkersa?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.09.2018.
21:15
Izvor: Sportske.net

Ovaj gest neće dobro izgledati u očima navijača iz El Eja.

Instagram Los Angeles Lakers
Instagram Los Angeles Lakers

Povezane vesti

Los Anđeles Lejkersi su ovog leta doveli LeBrona Džejmsa, nadaju se u slavnoj franšizi da će "Kralj" nastaviti koracima Kobija Brajanta i da će se u "Stejpls centru" ponovo igrati velika finala.

Stigla je još nekolicina iskusnih pojedinaca, Mekgi, Rondo, Stivenson i Bizli, zadržali su mlade talente poput Bola, Kuzme, Ingrama i Harta, a sa drafta je stigao i mladi Nemac Moric Vagner.

Ekipa deluje daleko bolje nego prethodnih sezone, a takmičenje u novoj sezoni počeće 18. oktobra u Portlandu.

Kako prenose mediji iz SAD, LeBron će na svom debiju u dresu Lejkersa, nositi specijalne patike, u bojama svog bivšeg kluba, Klivlend Kavalisa!

Da, "Kralj" će navodno na taj način "skinuti kapu" svojoj bivšoj ekipi, ali nema sumnje da bi navijači njegovog novog tima više voleli da ga vide u bojama Lejkersa.

Videćemo kako će LeBron odigrati taj meč, ukoliko već na startu pokaže da su pred "Jezerašima" bolji dani, nema sumnje da će mu navijači oprostiti patike.

Ukoliko ipak krene sporo, kritike bi mogle da nastave da se nižu na njegov račun.

Ove godine je u NBA uvedeno pravilo da igrači mogu da nose patike kojih god žele boja, a LeBron je to iskoristio da prvi meč odigra u bojama Kavsa, sa jednim interensantim detaljem, na zadnjoj strani patike je imitacija kože leoparda. Interesantna je i unutrašnjost, u pitanju je slika "Kralja" na tronu.

U pitanju su "Najki" LeBron 16 patike, izdanje koje se jasno zove "Kralj".



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Thursday, 27.09.2018
21:36

Jel samo meni izgledaju seljacki, ili? 🙄

avatar
Čeki
Saturday, 29.09.2018
02:43

Moram ovde da odgovorim: nisi ukapirao. Misilio sam da Pogba nudi nagradu koja je 20 odsto manja od njene stopostotne trzisne vrednosti (znaci ukupno 80 odsto) jer ne zeli covek da je na gubitku, a rekao sam coveku da bi se mucio jer treba naci kupca koji ne zeli da je preproda, a i to je vredan nakit, ne ide bas to toliko lako. A zasto se cimati toliko kad si obezbedjen za ceo zivot u svakom slucaju, imao 20 odsto vise ili manje.