Limož potvrdio odlične vesti za Vujoševića!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.02.2016.
15:37
Izvor: Sportske.net

Posle velike prašine koja se podigla u Francuskoj, Duško Vujošević konačno može da odahne i maksimalno se posveti svom poslu.

Screenshot, YouTube, Limoges CSP
Screenshot, YouTube, Limoges CSP

Povezane vesti

Podsetimo, od dolaska u Limož, Duško Vujošević nije mogao da kao prvi trener vodi ovu ekipu u LNB ligi, jer mu Košarkaški savez Francuske nije odobrio neophodnu licencu za rad.

Dodatni problem je nastao posle pobede nad Asvelom, kada su na Vujoševićev račun počele da stižu optužbe da je i pored toga što nije imao potrebne papire, ipak pokušavao da deli savete svojim igračima tokom meča.

Trofejni strateg Partizana bio je rezigniran zbog toga, postojala je čak i opasnost da se pobeda Limoža u tom meču poništi, ali danas je na adresu ovog kluba konačno stigla toliko željena potvrda da Duško Vujošević može nesmetano da vodi svoj tim i u šampionatu Francuske.

Ova odluka će svakako popraviti raspoloženje u ekipi posle sinoćnjeg ubedljivog poraza od Gran Kanarije u Evrokupu (65-82).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Thursday, 25.02.2016
17:58

да је на време добио лиценцу за дављење не би синоћ изгубили 17 разлике од државног пројекта са канарских острва...правда за дулета!

avatar
Doktor_Ijopet!
Thursday, 25.02.2016
16:52

Ne moze taj a da ne pravi neke probleme, to mu je u naravi.

avatar
Thursday, 25.02.2016
16:47

BRAVO ZA DULETA!!!