Lo otkriva: "Platio sam da odem iz Partizana!"

Autor: Vladimir Nestorović
subota 05.07.2014.
21:56
Izvor: Sportske.net, eurohoops.net

Američki plejmejker otkrio je razlog zbog kog je napustio Beograd posle svega nekoliko meseci u klubu. Šta je u pitanju?

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

U leto 2011. godine, košarkaški klub Partizan pojačao je Ejsi Lo, i to posle epizoda u nekoliko NBA ekipa, kao što su Atlanta, Golden Stejt, Šarlot, Čikago i Memfis. Njegova prva stanica u Evropi bili su crno-beli iz Beograda, ali se on u glavnom gradu Srbije zadržao svega nekoliko meseci.

"Nije mi se dopao život u Srbiji. Nakon zimske pauze, nisam želeo da se vratim u Partizan, pa sam rekao mom agentu da želim da ostanem u Americi. Tada mi je on otkrio da je Olimpijakos zainteresovan za mene. Želeo sam da igram za vrhunski tim."

"Partizan nije hteo da me pusti, pa sam morao da otkupim svoj ugovor. Platio sam 55 hiljada dolara kako bih dobio papire i onda sam sa Olimpijakosom potpisao ugovor na 30 hiljada dolara mesečno."
- otkrio je američki plejmejker u opširnom intervjuu za sajt Eurohoops.

Upravo je on jedan od najzaslužnijih za velike uspehe kluba iz prestonice Grčke, pošto je Olimpijakos od njegovog dolaska osvojio dve uzastopne titule u Evroligi, a Lo je u odlučujućim trenucima preuzimao odgovornost, čime je opravdao nadimak 'Captain Clutch' koji ga prati još od koledža.

ejsi lo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke