Loše vesti za Makabi, dvojac još neće na parket

Autor: Nikola Miloradović
sreda 25.12.2019.
16:13
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Tel Aviva ima odlične rezultate ove sezone, ali...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Makabi iz Tel Aviva igra sjajno pod Janisom Sferopulosom ove sezone, ali su povrede počele da prave ozbiljne probleme izraelskoj ekipi.

DiBartolomeo je najverovatnije završio sezonu, težu povredu doživeo je i bivši bek Zvezde Nejt Volters, pa je uprava morala prinudno da angažuje i pojačanje na bekovskim pozicijama, u klub bi svakog trenutka trebalo da stigne bivši osvajač Evrolige sa moskovskim CSKA Eron Džekson.

Van stroja su zbog povreda i Tarik Blek i iskusni Omri Kaspi, a sada je obelodanjeno da se ne oporavljaju kako se očekivalo od povreda i da će još mesec dana biti van stroja.

Na skeneru je otkriveno da povreda kolena koja muči Bleka ne napreduje i da će tek za oko četiri nedelje biti urađene nove analize, dok Kaspi, koji takođe pati od povrede kolena, mora na novu turu fizikalne terapije, pa će i njegovo stanje ponovo biti procenjeno za oko četiri nedelje.

Dakle, problemi za Makabi, uspeli su da se snađu sa skraćenim rosterom u prethodnih par kola Evrolige, videćemo kakva će situacija biti u narednih mesec dana.

"Ponos Izraela" se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Evrolige sa skorom 11-4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke