Lučić junak Bajerna, blamaža Reala, Asvel u seriji!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.02.2021.
23:14
Izvor: Sportske.net

Pobede Bajerna, Baskonije i Asvela.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Velika serija Asvela, posle one pobede nad Crvenom zvezdom mts, danas su slavili i protiv trećeplasiranog tima EL, ekipe Milana, sa 78:69, što im je bila 4. pobeda u nizu i jedino je Fenerbahče u boljoj formi od njih u ovom trenutku. 

Fantastična poslednja deonica Asvela je odredila pobednika, taj deo igre Francuzi su rešili u svoju korist rezultatom 26:13. 

Najbolji u Asvelu Lajti sa 16, Jabusel je dodao 14. Kod Armanija Šilds 18 poena. 

U veoma uzbudljivom meču Bajern je dočekao Albu, bio je to nemački derbi koji je pripao Bavarcima. Ekipa Andree Trinkijerija je slavila sa 101:95 posle produžetka, u regularnom delu je bilo 87:87. 

Već na kraju prve deonice Bajern je imao 16 poena zaostatka, niti jednom nije vodio na ovom meču, a gosti su i u poslednjoj deonici imali +13 (67:80).

Ipak, nisu izdržali pred naletom domaćina, prvo izjednačenje na utakmici je bilo upravo 87:87, a posle u produžetku na scenu stupa Vladimir Lučić, pogodio je veoma bitne poene, potom je iznudio faul u napadu, dovoljno za pobedu svog tima. 

Rejnolds najbolji sa 24 poena u Bajernu, Boldvin je imao 21, a Lučić 20 poena, 6 skokova i 2 asistencije. Kod Albe Fontekio 21 poen, Lamers 20. 

Real je doživeo poniženje večeras od Baskonije, gosti su slavili sa 64:84. 

Dvocifrenu prednost gosti su stekli već na startu utakmice, Real se dobrom odbranom vratio u drugoj četvrtini, ali onda prava rapsodija Baskonije u četvrtoj deonici. Serija 12:2 je rešila pitanje pobednika, na kraju ubedljivih +20 za goste. 

Polonara 18, Peters 16 u Baskoniji, kod Reala Abalde 12. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke