Lučić: "Odradili smo dobar posao"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.09.2017.
17:46
Izvor: Sportske.net

Krilni košarkaš minhenskog Bajerna Vladimir Lučić kazao je da je reprezentacija Srbije odradila dobar posao u duelu sa Britanijom i da sada treba dobro da se spremi za okršaj sa Belgijancima.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije upisala je treću pobedu u Grupi D na EuroBasketu, pošto je danas savladala Veliku Britaniju u okviru 4. kola rezultatom 82:68.

"Nezgodna ekipa Velike Britanije ima agresivnu spoljnu liniju. Znali smo da ćemo biti ispražnjeni posle sinoćne utakmice koja se kasno završila ali mislim da smo odradili dobar posao. Ostaje nam da se dobro pripremimo za poslednju utakmicu", rekao je posle meča Vladimir Lučić.

Srbija se posle današnje pobede nalazi u krugu reprezentacija sa skorom 3-1 i ukoliko posle petog kola bude poravnata sa Letonijom i Rusijom u osminu finala će kao prva u grupi.

"Neki rezultati od danas nam idu u korist i najvažnije je da se spremimo za duel sa Belgijancima. Razlika je da li dalje ideš sa prvog, drugog ili trećeg mesta s obzirom na razvoj situacije u grupi sa kojom ukrštamo. Trudićemo se da pobedom nad Belgijancima probamo da osvojimo to prvo mesto", zaključio je Lučić.

Poslednju utakmicu u Grupi D selekcija Srbije igra u četvrtak od 16 časova i 15 minuta, a da bi bila prva u grupi potrebno je da dobije Belgiju i da Letonija savlada Tursku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke