Lučić: ''Zvezdu nosila publika...''

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.10.2014.
22:11
Izvor: Beta

Posle lošeg izdanja u porazu od Zvezde, Vladimir Lučić ističe da mu je ipak drago što je posle dužeg perioda ponovo zaigrao pred ''vatrenim navijačima'' u Beogradu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Košarkaš Valensije Vladimir Lučić rekao je da je njegov tim odigrao veoma loše u večerašnjem porazu od Crvene zvezde u Evroligi.

"Cela ekipa je odigrala veoma loše. Zvezdu nosi publika i posle njihovog lakog poena, 'trojke', 'zakucavanja', moraš hrabro da odigraš ili oni odu na dvocifrenu razliku i tu gubiš utakmicu. Mi nismo uspeli da odgovorimo na to...", rekao je Lučić novinarima posle utakmice.

Valensija je kao gost u Beogradu izgubila od Crvene zvezde sa 63:76 u trećem kolu Grupe D i tako pretrpela i treći poraz u Evroligi.

"Drago mi je što sam došao u Beograd i što sam posle dužeg vremena igrao pred vatrenim navijačima jer je tamo malo drugačije", kazao je Lučić, koji je nekadašnji košarkaš Partizana.

Bojan Dubljević
iz Valensije naveo je da je fantastično igrati pred Zvezdinom publikom.

"Fantastično je igrati pred ovakvom publikom. Došli smo po pobedu, naravno, ali niko nije očekivao ubedljivu razliku, a ipak je na kraju bila u njihovu korist", rekao je Dubljević.

On je dodao da je loša atmosfera u timu posle tri uzastopna poraza.

"Svi u ekipi se osećaju mnogo loše, ali nadam se da će se to popraviti", istakao je Dubljević.

Valensija će u narednom kolu Evrolige igrati protiv Laboral Kuče, a Zvezda sa Olimpijakosom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke