Maljković: ''Nema stajanja!''

Autor: Beta Beta
sreda 24.06.2015.
23:21
Izvor: Beta

Posle velike pobede nad Turskom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, selektor Srbije Marina Maljković je posebno istakla timski duh njenih igračica.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković ocenila je večeras da je njen tim najzaslužniji za pobedu protiv Turske i plasman u polufinale Evropskog prvenstva, kao i da je trijumf nad velikim rivalkama pravi podvig.

"Ono što je sada najvažnije u ovom trenutku, je to da sam ja sa strane, one su u prvom planu. One su dale sve od sebe da danas pobede. One su razumele poruku šta znači biti tim. Ja njima čestitam i svaka njima čast na tome.

Ja i dalje mislim da je večeras napravljen pravi podvig. Ne da smo mi mnogo bolji tim od Turske, jer mi to nismo. Ljudi koji to pričaju nemaju veze sa košarkom"
, rekla je selektorka.

Srbija je pobedila Tursku sa 75:63 i tako izborila plasman u polufinale, ali i kvalifikacije za Olimpijske igre.

Selektorka je ocenila da tim sada ne sme da stane.

"Mi smo danas igrali kao tim. Napravili smo podvig jer smo igrali protiv čudesnih, poznatih evroligaških košarkašica, koje su mnogo bolje plaćene nego sve naše košarkašice i ja time želim da istaknem koliki je naš rezultat dobar. Mislim da smo napravile podvig.

Čestitam im i one su u prvom planu, tu uopšte nema dileme. One su slavile i mislim da se one slažu sa mnom, da mora da se nastavi dalje i ja ne vidim nijedan razlog na svetu zbog čega treba ovde da se stane. Prvi plan i cilj su ispunjeni, idemo dalje, čvrsto i bez predaje"
, rekla je Marina Maljković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke