Maljkovićeva: ''Imamo nedopustiv pristup igri!''

Autor: Beta Beta
subota 13.06.2015.
22:51
Izvor: Beta

I pored još jedne ubedljive pobede našeg nacionalnog tima, selektor Marina Maljković ima dosta zamerki na ono što su pokazale njene izabranice.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković ocenila je posle današnje pobede nad Hrvatskom u drugoj utakmici na Evropskom prvenstvu da njene izabranice imaju "nedopustiv" pristup igri i da neće ostvariti dobar rezultat ako nastave tako.

"Ova utakmica je pokazala da nema slabih na prvenstvu, ali i da je pristup reprezentacije Srbije nedopustiv i da nas neće daleko odvesti. Kao i u prvoj utakmici, u drugom poluvremenu smo popravili mnoge stvari i počeli da prikazujemo igru koja liči na nešto. Ipak, nije normalno igrati dve utakmice zaredom samo polovinu meča", rekla je Maljkovićeva, a prenosi Košarkaški savez Srbije.  

"Čestitam košarkašicama Hrvatske na odličnoj igri. Zbog njihovih kadrovskih problema, mi smo potpuno potcenili protivnika, što je nedopustivno na ovakvom nivou, na Evropskom prvenstvu",
dodala je ona.

Košarkašice Srbije pobedile su danas u mađarskom Sombathelju Hrvatsku sa 89:72
u svojoj drugoj utakmici u Grupi C Evropskog prvenstva.

"Način na koji smo igrali većim delom utakmice je veoma loš. Za manje od 20 sati nas očekuje Velika Britanija. Videli smo protiv Letonije da se Velika Britanija bori do samog kraja, grize, u vazduhu su, na podu su. Moramo da odgovorimo na isti način da bi upisali još jedan trijumf", rekla je Maljkovićeva.

Srbija će se sutra od 16.30 sastati sa Velikom Britanijom u svojoj trećoj utakmici na kontinentalnom prvenstvu.

Izabranice Marine Maljković posle dva odigrana meča nalaze se na deobi prvog mesta u Grupi C sa selekcijom Rusije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobar Niksic
Saturday, 13.06.2015
23:55

Ja ne znam sta radiš ti dok utakmica traje... Samo sjedis na klupu nista ne pričaš i onda posle utakmice napadaš da se nije dobro odigralo. Nisi toliko dobar trener kao sto si umislila