Mavrokefalidis ide u Kinu, da li je Zvezda mogla da plati ovu sumu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
14:48
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s još uvek traži adekvatno pojačanje na poziciji centra, a momak koji je letos dovođen u vezu sa šampionom Srbije karijeru će nastaviti u Kini.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde mt:s posle svakog od šest poraza koje je tim Dejana Radonjića pretrpeo od početka sezone uglas su ponavljali da je ekipi potreban centar.

Ognjen Kuzmić pruža odlične partije u crveno-belom dresu ali samo on nije dovoljan Zvezdi za ozbiljnije rezultate u evropskoj eliti zbog čega se očekuje da struka pronađe pojačanje koje će klub biti u mogućnosti da angažuje.

Sigurni smo da se navijači Crvene zvezde mt:s sećaju da je uoči početka sezone specijalizovani portal "Eurohoops" lansirao priču o dolasku Lukasa Mavrokefalidisa (32, 210 cm) ali je trener Dejan Radonjić ubrzo demantovao da Grk stiže u Beograd.

Dok je priča o Lukasu Mavrokefalidisu bila aktuelna spekulisalo se da je problem novac ili zdravstveno stanje iskusnog grčkog centra, koji je danas konačno pronašao novi angažman.

Bivši košarkaš Olimpijakosa, Barselone i Panatinaikosa karijeeru će nastaviti u Kini, a "Sportando" prenosi da će Mavrokefalidis na mesečnoj bazi prihodovati 200.000 dolara.

Da li upravo ova suma o kojoj pričamo bila prepreka da Crvena zvezda angažuje Lukasa Mavrokefalidisa verovatno će ostati tajna, ali nema sumnje da je crveno-belima hitno potreban centar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 07.12.2016
18:39

Nije cifra već to što je crvena zvezda zamrznuta, a crvena zvezda mts bi mogla da ga plati samo ako država da pare.

avatar
X
Wednesday, 07.12.2016
16:21

Nije mogla! Jer, da je mogla tu sumu mogla bi i Kinsijevu. Covek izabrao Eurokup naspram Evrolige zbog para.. Zasto isto ne bi uradio Mavrokefalidis..

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 07.12.2016
15:54

200.000 katastrofa mnogo nije on mega centar pa toliko da prima