Mediji sele Zvezdin trio u Barsu i Real, reagovao Miško!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.04.2017.
22:20
Izvor: Sportske.net

Poznati menadžer reagovao je večeras na brojne današnje napise u medijima o interesovanju Barselone i Real Madrida za trojicu košarkaša Crvene zvezde mts.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Ako niste ispratili u toku dana, podsetićemo da su se posle ranijih spekulacija o interesovanju Barselone za Stefana Jovića, danas pojavile i informacije da Katalonci žele i Branka Lazića, dok je Real Madrid navodno zainteresovan za Marka Gudurića.

Te današnje vesti stigle su iz inostranstva, iz pojedinih španskih medijia, ali i od ''dobroobaveštenog'' izraelskog novinara Davida Pika, što su domaći mediji kasnije preneli.

Međutim, večeras je na takve spekulacije oštro reagovao menadžer Miško Ražnatović.

On je tu temu prokomentarisao u svoja dva ''tvita'' i izrazio sumnju da je smišljeno izabran trenutak kada će se ovakve vesti plasirati u javnost.

''Sve informacije koje se volšebno pojavljuju baš u toku finalne serije, o navodnim prelascima naših klijenata iz Crvene zvezde nisu vredne komentara.

Lazić, Gudurić kao i ostali, imaju sjajnu sezonu i sigurno će biti dosta interesa, ali do sada nikakvih razgovora nije bilo. Više je nego rano'',
poručio je Ražnatović.

Crvena zvezda će sutra u Zagrebu imati priliku da okonča finalnu seriju, odbrani titulu u ABA ligi i izbori novi plasman u Evroligu, a potencijalni transferi će morati da sačekaju kraj superligaške sezone.


--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke