Mega zna koji je osnovni zadatak protiv Partizana

Autor: Sportske Net
petak 04.06.2021.
22:26
Izvor: Sportske.net

Optimistični u Megi pred Partizan.

Mega Soccerbet/Ivica Veselinov
Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Trener košarkaša Mega Sokerbeta Vladimir Jovanović rekao je danas da njegova ekipa mora da igra dobro u odbrani i skoku u napadu protiv Partizana, kako bi se plasirala u svoje prvo finale domaćeg šampionata.

"Intenzitet u odbrani i u skoku u napadu, posebno u drugoj utakmici je odneo prevagu na stranu Partizana. Naš osnovni zadatak je da odgovorimo njihovom kontaktu u odbrani i u napadu, da budemo pravovremeni i tačni što se tiče napada, da budemo koncentrisani i istrajni u odbrambenim zadacima i da tu odbranu privedemo kraju uspešnim skokom", rekao je Jovanović za klupski sajt. 

Košarkaši Mege igraju u subotu od 20 časova u svojoj dvorani Mega Fektori protiv Partizana, odlučujuću treću utakmicu polufinala KLS lige. Rezultat u seriji je 1:1, a pobednik će se plasirati u finale.

Kapiten Mege Milenko Tepić rekao je da je majstorica najrealniji scenario.

"Dosta se dobro poznajemo, igrali smo dva puta u prethodna tri dana tako da ne verujem da može da bude nekih prevelikih iznenadjenja. S obzirom da su ekipe prilično izjednačene i da su obe utakmice bile izuzetno zanimljive, mislim da će ekipa koja se bude bolje oporavila i bolje kontrolisala pritisak biti u blagoj prednosti da prodje dalje", rekao je on

"Verujem da smo svesni šta bi trebalo da ispravimo, kako da se ponašamo i igramo da bismo na kraju izašli kao pobednici, što nikada nije lako protiv Partizana. Očekujem dobru, tvrdu i fer utakmicu i neka bolji pobedi, a ja se nadam da ćemo to biti mi i da ćemo naše šanse iskoristiti", dodao je nekadašnji kapiten Partizana.

Utakmica će se igrati bez publike.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke