Mekel napustio Zvezdu, u "Pionir" se vraća 21. januara

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.12.2015.
11:08
Izvor: Sportske.net

Izraelski internacionalac koji se nije proslavio u dresu Crvene zvezde Telekom karijeru će nastaviti u timu protiv kog će šampion Srbije igrati u okviru TOP 16 faze Evrolige.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Povreda koju je Stefan Marković doživeo za vikend braneći boje španske Unikahe naterala je predstavnike španskog kluba na brzu reakciju i pronalaženje adekvatne zamene za Srbina.

Juče su se pojavile najave da će klub iz Malage pojačanje potražiti u redovima Crvene zvezde Telekom što se zaista i dogodilo.

Novi igrač Unikahe postaće Izraelac Gal Mekel koji je sa španskim klubom dogovorio saradnju do kraja tekuće godine.


Reprezentativac Izraela stigao je u Crvenu zvezdu Telekom prethodnog leta i trebalo je da bude veliko pojačanje ali se ispostavilo da se nije najbolje snašao u ekipi Dejana Radonjića pa je vrlo brzo pao na margine.

Gal Mekel je u crveno-belom dresu odigrao 9 utakmica u ABA ligi, uz prosečan učinak od 11.1 poena, 3 skoka i 5.7 asistencija po meču. U ekipi Unikahe Gal Mekel će zameniti Stefana Markovića koji će morati na dužu pauzu zbog preloma noge.

Pomenimo da će Crvena zvezda Telekom i Unikaha odmeriti snage u TOP 16 fazi Evrolige već 21. januara kada će Gal Mekel imati priliku da zaigra protiv bivšeg kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejandoc
Wednesday, 23.12.2015
14:30

Nije se snasao u nasem sistemu, a po meni veoma korektan igrac, i kao covjek i igracki gledano. Zelim mu srecu u daljoj karijeri.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 23.12.2015
13:48

Do kraja tekuce godine? Valjda sezone...

avatar
Milos023
Wednesday, 23.12.2015
12:42

nama nije valjao,ali ce zato valjati njima,i bas protiv nas ce se raspucati...