Micić i Larkin ubedljivo najefikasniji na meču, ali Efes izgubio!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.01.2021.
20:02
Izvor: Sportske.net

Ostatak ekipe ih nije ispratio na pravi način.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

U prvoj večerašnjoj utakmici 21. kola Evrolige, ekipa ruskog Zenita je na svom terenu večeras savladala turski Efes rezultatom 85:78.

Ovo je već trinaesta pobeda Zenita u 19 odigranih mečeva,čime se izdvojio na trećem mestu na tabeli, a Efes je, mimo svih očekivanja, upisao već deseti poraz u 21 odigranoj utakmici.

Ekipa Zenita je tokom prvog poluvremena bila dominantna i u tom periodu igre je i obavila najveći deo posla u pohodu na novi trijumf. Posle 20 minuta igre na semaforu je stajalo 53:31 za Zenit, posle čega je bilo veoma teško gostima da taj minus nadoknade.

Predvođen Micićem i Larkinom Efes je u drugom poluvremenu uspeo da značajno smanji razliku, prišao je na pet poena zaostatka u poslednjoj četvrtini, ali nije mogao više od toga u večerašnjem susretu.

Micić sa 23 i Larkin sa 20 poena bili su ubedljivo naje fikasniji igrači na terenu, ali je Zenit imao jači kolektiv, veći broj raspoloženih igrača, od kojih su najefikasnijiu bili Vil sa 14, odnosno Holns i Pangos sa po 13 postignutih poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke