Micić surovo iskren: "Ovo nije dovoljno za zlato"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.09.2017.
23:42
Izvor: Sportske.net

Plejmejker reprezentacije Srbije Vasilije Micić bio je surovo iskren nakon poraza u finalu Evropskog prvenstva.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Srbija je morala da se zadovolji srebrnom medaljom pošto je u finalu 40. kontinetalne smotre poražena od Slovenije rezultatom 93:85.

Plejmejker Vasilije Micić kazao je posle meča da ono što su "Orlovi" pokazali u finalu jednostavno nije bilo dovoljno za zlato.

"Ovo što smo igrali protiv Slovenije nije bilo dovoljno za prvo mesto. Mislim da ipak treba svi da budemo ponosni. Odigrali smo maksimalno svaku utakmicu, nismo gubili nadu. Ostaje žal za zlatom", rekao je Vasa Micić.

Za razliku od kapitena Milana Mačvana koji nije mogao da sakrije razočaranje sudijskim kriterijumom Micić nije želeo da komentariše arbitre.

"Ne bih komentarisao suđenje, to je posao za trenere i ostale. Uspeli smo da se vratimo, imali i vođstvo, ali nismo uspeli da preokrenemo. Jednostavno, to je to", dodao je Micić.

Srbije je posle srebra na Mundobasketu i Olimpijskim igrama kompletirala četvorogodišnji ciklus tokom kog je na četiri takmičenja uzela tri srebrne medalje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 18.09.2017
09:17

Da, tacno, ali ZASTO nije bilo?

avatar
3x3
Monday, 18.09.2017
00:06

Micic iznenadio, svaka mu cast. Srebro se ne slavi kada izgubis, tad je normalno da si tuzan. Srebro se slavi kada pobedis u polufinalu, a onda u finalu igras za zlato jer je srebro vec osvojeno pobedom u polufinalu.