Midlton enigma za Vizardse, tužna pobeda Oklahome

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.02.2016.
09:31
Izvor: Sportske.net

Noćas odigrana poslednja dva meča pred pauzu zbog NBA Ol-Stara.

BETA/AP Photo/Sue Ogrocki
BETA/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

U duelu Oklahome i Nju Orleansa malo se razbišljalo o košarci. Supruga pomoćnog trenera Montija Vilijamsa je stradala u saobraćajnoj nesreći, odata joj je je pošta i to protiv tima gde je Vilijams bio trener pre dolaska u Oklahomu.

Durant koji je rekao da mu je najmanje do košarke je ubacio 23 poena, koliko i Vestbruk. Ras je dodao 10 asistencija, a skok mu je nedostajao da upođe novi tripl dabl. I dvojac Pelilansa, Dejvis i Holidej dali su po 23 poena, ali je Tander prejak.

Oklahoma je dobila 14 od poslednjih 16 mečeva pred Ol-Star pauzu, jedini su tim, uz neprikosnoveni dvojac, Voriorse i Sparse koji je stigao do 40 pobeda.

Kris Midlton je bio centralna figura meča u Milvokiju, Baksi su slavili protiv Vašingtona, uz 27 poena Midltona koji je bio veoma agresivanh i stvorio mnogo problema Volu i Bredliju u odbrani. U poslednjoj četvrtini ubacio je 14 poena i imao 5 asistencija. Vizardsi su bili u minusu od jednog poseda na stotinak sekundi do kraja, ali je neumorni Midlton opet pogodio, pa u sledećem napadau asistirao Monrou za +7, kada je sve bilo gotovo.

Rezultati:

Oklahoma - Nju Orleans 121:96
Milvoki - Vašington 99:92

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke