Mijailović otkrio - Partizan pregovarao sa 200 igrača!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 21.08.2024.
10:58
Izvor: Sportske.net

Zbog toga je klub želeo da sva pojačanje predstavi odjednom.

Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otkrio je na gostovanju u okviru jutarnjeg programa na televiziji "Prva" da su crno-beli ovog leta na radaru imali neverovatnih 200 igrača i od njih izabrali 15 koje su promovisali na "Crno-beloj simfoniji".

Istakao je Mijailović da klub nije mogao da funkcioniše u letnjem prelaznom roku zbog konstantnih nagađanja u medijima u vezi sa potencijalnim pojačanjima, pa je zbog toga odlučio da preseče i obustavi promociju igrača, nakon što je to urađeno sa Vanjom Marinkovićem, Ifeom Lundbergom i Frenkom Nilikinom.

"Mi smo zamenili celu ekipu, ostao je samo Koprivica. Imena preko 50 igrača izašlo je u medijima za vreme prelaznog roka. Mi ne možemo da radimo u takvoj atmosferi. Ja sam doneo odluku da prestanemo sa objavljivanjem igrača i da ih promovišemo sve zajedno. Sudeći po novinarima mi bismo trebali da potpišemo oko 50 igrača. Ružno je kada se plasiraju imena igrača iz nama prijateljskih klubova, pa nas oni zovu i kažu nam zašto nas napadate. Mi ih ne napadamo, jednostavno mediji pišu. Onda smo doneli takvu odluku, jer su čak 200 igrača bili u igri. Negde su se preklapali menadžeri i nemoguće je raditi u takvoj atmosferi. 

Želeli smo potpuno novi tim, jer je energija potpuno pala. Imali smo dva važna posla. Prvo da igračima koji su bili pod ugovorom sa Partizanom, a imali visoka primanja poput kapitena Kevina Pantera, kome se ovom prilikom zahvaljujem i Zeka Ledeja, nađemo klubove kako ne bismo izgubili novac, a onda nađemo novih 15 igrača koji će biti po ukusu trenera i stručnog štaba", rekao je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke