Mijailovićev izveštaj: "Dugovi potpuno sanirani"

Autor: Filip Rodic
utorak 24.09.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

Cilj četvrtfinale Evrolige i titula u AdmiralBet ABA ligi.

partizan.basketball
partizan.basketball

Povezane vesti

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je na zasedanju Skupštine i Upravnog odbora da su svi nasleđeni dugovi od 2017. do danas sanirani, što je preneto i u saopštenju crno-belih.

"Prilikom zasedanja najvišeg organa Kluba, usvojeni su izveštaji o radu i ukazano je poverenje Upravi Kluba za realizaciju predloženih planova za unapređenje rada kompletne organizacije, ostvarivanje sportskih i poslovnih rezultata u sezoni 2023-24", piše u saopštenju.

Isitče se kako su usvojeni izveštaji o radu poslovnog i sportskog sektora, te predstavljeni su finansijski izveštaji i planovi za ostvarenje postavljenih ciljeva. 

"Najvažnije takmičarske ambicije kojima će Klub stremiti u sezoni 2024/25 su plasman u četvrtfinale Evrolige i osvajanje titule regionalnog prvaka.  
 
Poslovni ciljevi Kluba su dalje unapređivanje poslovnog sistema, konačna finansijska stabilizacija i osnaživanje tima privrednika i pojedinaca koji će stati uz KK Partizan",
navodi se u saopštenju.

Članovima ova dva organa se obratio i predsednik Ostoja Mijailović. 

"Nasleđeni dugovi prema igračima, trenerima, dobavljačima i zaposlenima koji su od strane Uprave zatečeni 2017. godine su u potpunosti sanirani. Klub nastavlja sa radom na rešavanju drugih finansijskih pitanja, o čemu će biti reči uskoro", poručio je Mijailović.
 
Takođe, jedan od važnih ciljeva Kluba je proširenje delovanja Fondacije "Dobro pamtim sve", o čemu će odluku doneti članovi Borda Fondacije, predsednik Dragan Kićanović i potpredsednici Ostoja Mijailović i Novica Veličković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke