"Milenijum" je rekao svoje - ON je Zvezdin MVP!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.02.2016.
22:21
Izvor: Sportske.net

Veliko slavlje usledilo je nakon trijumfa koje su košarkaši Crvene zvezde Telekom ostvarili u duelu sa Anadolu Efesom, a navijači su po završetku utakmice sami rekli koga smatraju najzaslužnijim za petu pobedu u TOP 16 fazi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su petu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige, pošto su večeras u hali "Milenijum" savladali Anadolu Efes rezultatom 91:82.

Vicešampion Turske imao je osam poena prednosti posle 20 minuta igre, ali je u nastavku usledio preokret za koji su najzaslužniji bili Maik Cirbes, Nemanja Dangubić i Marko Gudurić.

Centar crveno-belih pogurao je svoj tim u trećoj deonici, da bi sredinom poslednjeg perioda usledila eksplozija Nemanje Dangubića, a onda i šou Marka Gudurića.

Popularni Danga vezao je seriju 5:0 posle koje je Zvezda povela rezultatom 76:71, da bi "Hareden sa Lima" sa sedam poena u poslednjih dva minuta prelomio meč i stavio tačku na Zvezdinu pobedu.

Publika je takav učinak Marka Gudurića nagradila ovacijama po završteku utakmice pa je tokom intervjua koji je prvotimac crveno-belih davao na parketu "Milenijumom" odzvanjalo "MVP, MVP, MVP..."

Poznato je da publika najbolje procenjuje ono što igrač daje na terenu i zbog toga dalji komentar na ovu temu nije potreban jer su "Delije" rekle svoj sud i proglasile junaka utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 27.02.2016
12:01

No1 Evrolige ove godine...

avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 27.02.2016
00:50

Uz evidentnu timsku igru, odlicnu odbranu, odlicnog Radonjica..... Mec viner veceras je bio sve bolji i bolji Vasilije.

avatar
čerčil Brod
Friday, 26.02.2016
23:44

Čista kolektivna pobeda,ali bolji medju jednakima su Gudura,Maik,Miler i Danguba.