Milenko Topić: "Neozbiljno je degradiranje jednog finala"

Autor: Beta Beta
četvrtak 07.06.2018.
23:46
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Milenko Topić rekao je da mu smeta degradiranje finala i da se u večerašnjoj utakmici sa FMP-om videlo sa koliko žara i želje igraju košarkaši oba kluba.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

"Zaista je neozbiljno od strane pojedinih novinara degradiranje jednog finala, koje se igra za šampiona države. Obe ekipe su zasluženo došle do finala. Videli ste, jedna lopta je odlučila, mogla je i ova Potova, ostali bismo bez pobede. Igramo, i oni i mi, sa puno intenziteta i žara, i želje da osvojimo titulu. To pada u vodu. I dalje će pričati, ali me to ne zanima", rekao je Topić na konferenciji za novinare.

Zvezda je povela u finalnoj seriji Superlige protiv FMP-a, pošto je u neizvesnoj završnici pobedila sa 84:83 na svom terenu u hali "Aleksandar Nikolić".

"Nismo potcenili FMP, ne verujem da ih nismo shvatili ozbiljno. Dešava se da odigramo na ovakav način. Srećno smo pobedili. Posrećilo nam se i ne smemo više ovako, moramo bolje, jače i koncentrisanije. Do kraja smo kao tim izvojevali važnu pobedu, koja ništa ne znači. Igrali smo sa manje energije i koncentracije i to je rezultiralo da veći deo utakmice budemo u minusu. Krivi smo svi zajedno, počevši od mene. Mora da se prizna i da je protivnik bio odličan. Trudićemo se da sakrijemo mane", kazao je Topić.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac rekao je da je utakmica bila očekivano teška.

"Znali smo da neće biti lako i zamalo su uspeli da nas pobede. Činjenica je da smo igrali lošu utakmicu. Ovo je serija ipak gde se broje samo pobede. Nema previše vremena za duboko analiziranje. Idemo u Železnik na pobedu", rekao je Davidovac.

Druga utakmica finalne serije plej-ofa završnice srpskog prvenstva igraće se u subotu od 18.00 u Železniku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DzonGuduren
Friday, 08.06.2018
18:16

e moj milenko i tebe su izdresirali

avatar
mkg
Friday, 08.06.2018
08:58

Degradiranje srpske košarke je počelo tamo gde će se i završiti, utakmicom FMP protiv FMP-a.
Pogledajte tribine i shvatićete, možda, gde je srpska košarka u ovom trenutku.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 08.06.2018
07:52

Daj, Topicu, mani se tog farbanja...