Miloje presrećan: ''Ovaj tim raste!'' A sad, na Partizan!

Autor: Beta Beta
utorak 22.11.2016.
23:23
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je večeras da je njegova ekipa protiv Ostendea upisala veliku pobedu jer je sačuvala šanse za plasman u narednu rundu Fiba Lige šampiona.

BETAPHOTO/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/DS

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa pobedili su večeras Ostende sa 76:70 u šestom kolu Grupe D Fiba Lige šampiona. Izabranicima Dejana Milojevića to je druga pobeda u Ligi šampiona.

"Dobra stvar je što smo uspeli da zabeležimo još jedan trijumf u neizvesnoj završnici. To je dokaz da ovaj tim raste i očekujem da ćemo kako sezona bude odmicala biti sve bolji i bolji. Ovom pobedom sačuvali smo šanse da se plasiramo u narednu rundu takmičenja", rekao je Milojević.

Milojević je naveo da je večerašnji meč imao dva potpuno različita poluvremena u kojoj je njegova ekipa imala dva različita pristupa u odbrani.

"U prvom poluvremenu smo primili čak 48 poena od čega 26 iz reketa i 13 iz tranzicije. To praktično znači da smo skoro 40 poena primili bez adekvatnog odgovora u odbrani. U drugom poluvremenu, posebno u trećoj četvrtini, odigrali smo sjajno u odbrani, a u prilog tome svedoči podatak da smo u toj deonici primili samo sedam poena, od čega četiri ili pet sa linije slobodnih bacanja. To je bio ključ našeg povratka u utakmicu", rekao je Milojević.

Košarkaš Mege Radovan Đoković
naveo je da je njegava ekipa odreagovala na pravi način u drugom poluvremenu.

"Ovo je bila veoma teška utakmica za nas. Igrali smo loše u prvom poluvremenu, naročito u odbrani. U nastavku smo uspeli da odreagujemo na pravi način. Bili smo veoma agresivni u odbrani i u drugom poluvremenu smo primili samo 22 poena. U poslednjoj četvrtini pogodili smo teške šuteve, sve to je bila posledica naše dobre odbrane i zabeležili smo veoma važnu pobedu za nas", rekao je Djoković.

Posle šest kola u D grupi Lige šampiona Mega ima skor od dve pobede i četiri poraza, a naredni meč igra u subotu protiv Partizana u Jadranskoj ligi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Wednesday, 23.11.2016
04:37

Nadam se da ce protiv partizana igrati posteno bez ikakvog popustanja.

avatar
babaroga
Wednesday, 23.11.2016
16:41

Podseti me u kojoj utakmici se to desilo? Ja to nisam video.