Milojević: "Jako bitan meč za plasman u ABA ligu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.04.2017.
15:43
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da njegovu ekipu čeka izuzetno bitan meč u borbi za plasman u ABA ligu.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Nakon poraza koji su upisali na startu domaćeg šampionata košarkaši Mega Leksa u sredu gostuju čačanskom Borcu što bi mogao da bude izuzetno važan duel iz perspektive borbe za plasman u ABA ligu.

"U sredu nas u Čačku očekuje izuzetno bitan meč u borbi za plasman u ABA ligu. Borac je vrlo iskusna i kvalitetna ekipa koja je to pokazala osvajanjem prvog mesta u KLS-u i pobedom na gostovanju Dinamiku u prvom kolu" kazao je trener Mege Dejan Milojević.

Ekipa Mega Leksa poražena je u prvom kolu na gostovanju FMP Železniku (90:70), dok je čačanski Borac savladao Dinamik na Dorćolu (75:64).

"Na nama je da ispravimo greške iz meča sa FMP-om i da ovom duelu priđemo daleko koncentrisanije uz veću agresivnost u odbrani. Ukoliko ispunimo dogovor sa treninga, verujem da ćemo stići do pobede na veoma teškom gostujućem terenu u Čačku" dodao je Milojević.

Sava Lesic
Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov

Novajlija u redovima Mega Leksa Sava Lešić slaže se sa trenerom Milojevićem i ističe da ekipu čeka veliko iskušenje na neugodnom terenu u Čačku.

"Važna utakmica za nas pogotovo posle vrlo lošeg izdanja u prvom kolu. Borac ima vrlo težak domaći teren u Čačku i svakako nam neće biti lako. Moramo da odigramo što bolje i da pokažemo da smo ozbiljan tim" rekao je Lešić.

Sava Lešić je svom prvom takmičarskom meču za ekipu Mega Leksa postigao 9 poena i ostvario 3 skoka, ali pred gostovanje Borcu ističe da čitava ekipa mora mnogo bolje.

"Borac je kvalitetna ekipa sa par iskusnih igrača i moramo da pokušamo da od prvog minuta nametnemo našu igru. Verujem da ćemo uz bolju odbranu i kvalitetnija rešenja u napadu u odnosu na prošli meč, doći do značajne pobede za nas" zaključio je Lešić.

Utakmica Borac Čačak – Mega Leks je zakazana za sredu od 19:30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke