Milutinov otvorio dušu - Šta je prvo uradio kad je dobio poziv Crvene zvezde?!

Autor: Milovan Longinov
petak 24.03.2017.
13:34
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Šta se zapravo dogodilo prošle godine?!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Centar grčkog Olimpijakosa Nikola Militinov otkrio je u razgovoru za Sportski žurnal da je imao poziv iz Beograda, ali da je želeo da se vrati u Partizan, a ne da pojača Crvenu zvezdu.

Ne toliko davno, spekulisalo se da bi Nikola Milutinov mogao da pojača redove crveno-belih što bi bila glavna ''bomba'' u košarkaškoj javnosti.

Ipak, centar Olimpijakosa tvrdi da su to sve bile glasine i da je on od početka znao da neće preći u Zvezdu.

''To je izlazilo u novinama, nijednog trenutka nisam želeo da se oglašavam povodom toga. Znao sam da će, ako počnem da pričam, to još potrajati. Pustio sam da se završi što pre. Ja sam znao da neću preći u Zvezdu'', otkrio je Milutinov.

''Sve se dešavalo jer je Olimpijakos rekao da želi da me pošalje negde na pozajmicu, da igram više, jer prošle sezone nisam imao toliko prostora. Hteli su da se razvijam negde drugde. Zvezda me je htela, odbio sam tu ponudu, pa sam zvao mog agenta i rekao mu da želim da idem u Partizan. Insistirao sam na tome! Ali, posle nekoliko dana iz Olimpijakosa su me pozvali i rekli da ipak žele da ostanem u klubu'', precizno je objasnio Nikola Milutinov.

I pored ne baš prijateljskog rastanka, Milutinov veruje da bi povratak u Partizan bila prava stvar za obe strane u tom trenutku.

''Vratio bih se i nadam se da bi me dobro prihvatili. Imao sam tu želju da probam da pomognem timu'', zaključio je Milutinov.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 25.03.2017
19:43

Hteli su Nikolu, hteli su Gagića.. i to sve u odsudnim trenucima sezone, samo da bi nam zadali dodatne udarce. Njima ti igrači ništa ne bi značili, kao što im ne znači ni veseli Rakićević, žao mi je tog momka. Propda mu karijera samo zato što je bio kolateralna šteta u pokšaju jednog čoveka da nas unizi.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 24.03.2017
19:39

Onaj ko poveruje u ovo zvacemo ga veverica....iako su tajna ove stvari, i strana prica za javnost koja nije ni obratila paznju, ali u odredjenim krugovima se dobro zna, zbog cega je doneo takvu odluku...kada bi samo znali...niste ni svesni... sta se sve desavalo, kako je razmisljao... i srecom na kraju povredom Janga ostao u Pireju...dobio ipak minute...i Misko je jednim intervjuem potvrdio spekulacije...samom treba citati izmedju redova...posmatrati..desavanja i dela protiv mutavih nisu za igranje...nije isto stranac i nas covek....zivot je jedan...oni su poznati po svajakim gnusnim delima... vec im je jednom zabio tuzbu posle koje se pusili pola godine pod batom...da je napravio to sto je zaista prvobitno zeleo, i sto je logicno...ne bi bilo dobro....nije izdrzao pritisak...popustio je i sada druge price idu, fazonom dodvoravanja jer nece imati gde kako igra sve losije, a i zatvorio je jedna vrata svojim strahom, druge sanse biti nece...opet treba ga razumeti, ja ga ne krivim...zna se kakvi su oni....

avatar
Aleksandar K
Friday, 24.03.2017
19:01

Idi u partizan igokeu nemas ti kvalitet za Zvezdu

avatar
Доктор фудбала Гроф
Friday, 24.03.2017
18:47

Можда је тако поступио али кад је чуо да га Звезда више не жели.

avatar
kosingas
Friday, 24.03.2017
22:25

Tako je jer je svakom san da igra za Zvezdu!

avatar
Steffi
Friday, 24.03.2017
18:08

Hoce neko da mi objasni sta ovaj covek trazi u Olimpijakosu? Nema kvalitet ni za Megu.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 25.03.2017
17:17

Misko rekao ljudima iz OLY da Milutinov mora tamo da igra...

avatar
ObjektivniZvezdas
Friday, 24.03.2017
16:04

Poz od Nelsona

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 24.03.2017
15:20

Meni i dalje ne ide u glavu da smo mi odbijali obestecenja za igrace kojima se dugovalo po sest i vise plata i da smo verovali na rec njihovim agentima.Pa naravno da ce traziti raskid i izboksovati sebi veci procenat i igracu vecu platu pre nego sto ce cekati da stigne adekvatna ponuda za klub.Prakticno smo imali u dzepu jos preko pola miliona samo od Nikole i Bertansa,sada bi nam taj novac mnogo znacio...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.03.2017
16:01

Toga smo se nagledali u fudbalu, a(li) tamo je to (barem) imalo svoju dublju i veoma losu pozadinu i tamo i mozes da pokrijes neku losu odluku i procenu jer para ima mnogo vise nego u kosarci pa je jos i moguce ispeglati istu...

avatar
Mare93
Friday, 24.03.2017
16:07

Agent ne može ništa da uradi ako se igrač ne slaže sa njim. Ima tu uvek više slojeva, ali ne može agent da radi šta on hoće.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.03.2017
14:50

Nije se lepo poneo pri odlasku, ali ipak za njega imam odredjenog razumevanja kao i za AZ i zato za njih dvojicu uvek pisem da imaju mesta u reprezentaciji, NM vise na sirem spisku, ali dobro. Gagic je vec slicniji panticu iako kod njega ima slicnosti i sa Andrijom, ali njemu barem pisem prezime velikim slovom.

avatar
BRAT IGI
Friday, 24.03.2017
14:50

jos jedan dokaz da vas milutin nikada nije hteo! da se stavi tacka na sve te gluposti!

avatar
Friday, 24.03.2017
14:44

Nikola svi mi pravi grobari znamo da jednom grobar uvek grobar... Ne obracamo paznju na razlicite spinove. Dobro nam dosao uvek...