Miškov rebus nakon saopštenja KSS - Šta sad OVO znači!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.04.2017.
17:52
Izvor: Sportske.net

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović oglasio se tokom popodneva porukom na "Tviteru" koja se može tumačiti kao neka vrsta replike na današnje saopštenje Košarkaškog saveza Srbije.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Velika prašina podigla se u srpskoj košarkaškoj javnosti nakon što je menadžer Nikole Jokića izjavio da centar Denver Nagetsa najverovatnije neće moći da nastupi za "Orlove" na Eurobasketu u Turskoj.

Tim povodom se oglasio i sam igrač, prvo je poručio da se vraća u Denver već u avgustu, a onda se ogradio i rekao da tek treba da vidi kakve će mu biti obaveze u reprezentaciji.

Sve je kulminiralo današnjim saopštenjem Košarkaškog saveza Srbije koji je u pismu Denver Nagetsima zatražio komentar vezan za status Nikole Jokića, odnosno zabrane da nastupi za nacionalni tim.

Zamenik generalnog direktora Denvera Arturas Karnišovas poručio je da Denver nema mehanizme da zabrani igraču da igra za reprezentaciju čime smo dobili potvrdu da Nikola Jokić sam odlučuje o tome hoće li igrati za "Orlove"!



Uprkos svemu rečenom situacija ostaje aktuelna jer se tokom popodneva na "Tviteru" oglasio menadžer Nikole Jokića. Miško Ražnatović se, kao i mnogo puta do sada, izrazio kroz neku vrstu "rebusa" koji se vrlo lako može protumačiti.

Poznati košarkaški menadžer naslovio je svoj "Tvit" kao "Mekdonalds kviz" u kojem se tačan odgovor nagrađuje "Mekčiken Nagetsima".

Miško Ražnatović je ponudio dva odgovora:
a) naredba suprotna pravnim propisima strukovne organizacije;
b) snažna preporuka bogatog poslodavca;

Ako uzmete u obzir sve što je do sada rečeno, evidentno je da Miško Ražnatović javnosti želi da ukaže na to da Denver Nagetsi nemaju pravna sredstva da zabrane Nikoli Jokiću da igra za reprezentaciju, ali da postoje "suptilni načini" da mu se skrene pažnja na to šta su prioriteti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 21.04.2017
12:59

Sve kad bi Denver i htio, ne bi mogli tako lako da ga kazne na bilo koji nacin. Da ga prodaju, trejduju - navijaci im ne bi oprostili, da ga ostave na klupi - u slucaju losijih rezultata letjele bi galve. Prije ce biti da Misko pokusava reci da ako zeli dobre ugovore, bilo bi dobro da pristane na njegovu igru. Nikola je mlad i tek ce potpisivati dobre ugovorre, a tu nastupa Misko. Razocarace me Jokcic veoma ako ne iznese svoj stav po ovom pitanju.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 21.04.2017
12:54

Prije ce biti da Misko, na svoj suftilan nacin (sto kaze Bole), pokusava da ukaze Jokicu sta bi mu bilo bolje, kao sto je i Bobiju. Zaista bi me Jokic razocarao kada ne bi rekao iskreno kako stoje stvari. Ako je on odlucio da bi bilo bolje za njegovu karijeru da radi individualno da postane jos bolji umjesto da ide na Eurobasket - ok, samo neka tako kaze. I Bobiju, koliko sam upucen, niko nije zamjerio na konacnoj odluci, nego na tome sto je prvo rekao da hoce pa onda par dana pred okupljanje da nece. Samo iskreno i nema problema. Sve sam ubjedjeniji da Misko izvodi neke karafeke koje ne bi trebao.

avatar
soru
Friday, 21.04.2017
01:57

mislim da je ovo lose...ako jokic odbije da igra za reprezentaciju sumnjam da ce ga sale pozvati opet dok je selektor...a ni ne treba...igranje za reprezentaciju je svetinja a ne neka sprdnja koju mozes kad ti se cefne..

avatar
Nenad Dimiteijevic
Thursday, 20.04.2017
23:39

Pre ce biti da ti muljas nesto sve dok Bobi, profesionalni grejač klupe, ne bude vraćen u reprezentaciju

avatar
LoleRava
Friday, 21.04.2017
02:42

Daj ne lupetaj vise zivotati,Bobi nema para i nije potpisao ugovor pa pati za reprezentacijom da bi se kasnije prodao,i prestani da ih stavljas u jedno te isto,zato sto niko ne sklanja Jokica namerno da bi igrao Bobi,mislim znam ja da vi zivite u raznim teorijama zavere alii malo ramilsi bilje,u sustini obojica nam trebaju iliti svi dobri kosarkasi,sto oni svakako jesu,a sad sta ce biti videcemo.

avatar
MladoKolonac
Thursday, 20.04.2017
21:46

Ovaj lihvar će samo na Jokiću da bude dobar milione. Al nikad nije dosta.

avatar
pexotron
Thursday, 20.04.2017
21:11

Ako ne postoji ugovorna obaveza, dovoljno je veliki igrac vec da donese sam odluku. Ne moze Denver da priusti da ga bilo sta kaznjava, ako odluci da igra za Srbiju. Nemaju boljeg.

avatar
Dr_znate_koji
Thursday, 20.04.2017
19:46

Mnogo smo mi mlaka drzava, dozvoljavamo kojekakvim olosima da nam vode politiku. Nikola dobro razmisli sta radis, za odbijanje reprezentativnog poziva se u Severnoj Koreji dobija 30 udaraca bicem!

avatar
Patrick Bateman
Thursday, 20.04.2017
19:17

Menadzeri unistavaju sportove.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 20.04.2017
18:39

Menadzeri ... nikad dobro od njih niko videt nece

avatar
Никола Кнић
Thursday, 20.04.2017
18:34

Говори у ребусима зато што је заправо он тај који вуче конце и свети се Салету због Марјановића. Не зна тај ни шта је репрезентација, нити било шта друго, само паре су њему битне. Менаџери су нам упропастили фудбал, ја се искрено надам да неће и кошарку.

avatar
babaroga
Thursday, 20.04.2017
19:31

A ne zna ni Sale. Obojica zbog sujete oslabljuju reprezentaciju.

avatar
LoleRava
Friday, 21.04.2017
02:45

A sto bi se svetio a ko je Bobi potpisao ugovor,ekstra ugovor,a on kao njegov menadzer to i juri,daj misli malo svojom glavom,a sad namerno vrsi pritisak zato sto Jokic ima ekstra sezonu pa ce trebati da se povecava plata,potpisuje novi mnogo veci milionski ugovor,a on radi za pare,a reprezentacija mu sad nije bitna,ne mora prekonke da se prodaje,ne igra vise za Megu.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 21.04.2017
00:01

da, bas je Sale oslabio reprezentaciju, dokazao je to i na SP i na OI...

avatar
Cataphract
Thursday, 20.04.2017
18:27

Pa treba da ga boli uvo, pola NBA timova bi uzelo Jokaru bez razmisljanja, on njih treba da ucenjuje, ne oni njega.

avatar
bvgcv
Thursday, 20.04.2017
18:17

c)Snazna sugestija menadzera da ne igra za rep(Ipak menadzer treba da uzme neku kintu,nece armani odelo samo da se kupi)

avatar
LoleRava
Friday, 21.04.2017
02:46

Pa to je sustina,sve si rekao,ko razume,posto mnogo ocigledno ne.

avatar
Thursday, 20.04.2017
17:58

Sufliranje u uvce...