Mišljenje o Radonjiću se menja ''kako vetar duva'', da li je Čović u pravu?

Autor: Darko Mitrović
subota 27.02.2016.
10:37
Izvor: Sportske.net

Ono što čitave ove sezone prati trenera Zvezde Dejana Radonjića jesu neopravdane kritike posle svakog kiksa crveno-belih iako ih praktično nije ni bilo izuzev poraza od Partizana u polufinalu Kupa Koraća. Sad je ponovo došlo ''njegovih pet minuta'' da još

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

A kritičara ima na svim stranama - i među navijačima Zvezde i među nekadašnjim trenerima koji odavno više ne rade, ali Dejan Radonjić praktično uvek nađe način da im odgovori onako kako on najbolje i ume - na terenu.

Čini se da mnogima smeta što Radonjić to ne čini i van terena, što se ne svađa sa medijima i svima onima koji ga prozivaju, ili što ne pokušava da bude duhovit kao, recimo Zvezdin fudbalski ''Grof'' Božović, što su Radonjićeve konferencije za novinare ''neprepričljive''.

Čovek, jednostavno, odlično radi svoj posao, što je potvrdio i sinoć protiv Efesa, kada je Zvezda ostvarila možda i ključnu pobedu u borbi za četvrtfinale Evrolige.

Ovim trijumfom potvrdu su dobile i reči Nebojše Čovića u najavi duela sa Efesom između ostalog konstatovao da Dejana Radonjića kritikuju samo ''kvazi stručnjaci''.

Zanimljivo je, takođe, s tim u vezi pogledati i reakcije navijača Zvezde tokom i posle meča kada je u pitanju Dejan Radonjić. Primećuje se bitna razlika.

Evo nekih sumnjičavih reakcija tokom meča...

A ovako izgledaju hvalospevi posle velike pobede...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
iskusna vezara
Sunday, 28.02.2016
21:41

on je dobar trener, ma koliko pokusavali da ga ospore.. sta vise, mislim da je jedan od najboljih koje mozemo imati.. sa druge strane ta cinjenica ga ne amnestira od kritika, cesto i opravdanih.. ali to ne znaci da zelim da radonjic ode .. treba pustiti coveka da radi, ocigledno da je zeljan i gladan uspeha i dokazivanja.. napredak ekipe progresivno raste sa vremenom.. covek sa jednim i po centrom i jednim i po plejem gazi ka top 8.. magistratura naseg deja!

avatar
banea
Sunday, 28.02.2016
17:31

Citam i svakodnevno slusam razlicite komentare vezane za naseg trenera i mislim da treba realno sagledati stvari pa tek onda donositi neki komentar,a ne od utakmice do utakmice. Generalno ovoj ekipi i treneru nema mnogo toga da se zameri i posteno govoreci ima punu moju podrsku.No,to ga ne opravdava,kao ni celu ekipu, zbog dva poraza protiv Partizana ,koje donekle mogu da opravdam teskim rasporedom i posledicnim umorom,ali zato dva poraza u evroligi posle udedljivog vodjstva (u francuskoj 21 razlike i protiv Efesa 12 razlike) nikako ne mogu da opravdam i misljenja sam da oni ipak idu direktnim akterima i treneru na dusu.To je po meni ono sto nije valjalo,a mnogo bode oci.Namerno sam iz price izuzeo poraze od Olimpije i Igokee koji su po meni dosli vise kao posledica nesrecnih okolnosti i povreda igraca te turbulencija oko rostera usled toga.Tako u dosadasnjem delu sezone Radonja i ekipa imaju dva velika i dva manja minusa po meni i naravno moju nesesbicnu i zdusnu podrsku.

avatar
Doktor_Ijopet!
Saturday, 27.02.2016
15:09

Ljudi jednostavno ne vide da je Dejan odlican strucnjak i da mi trenutno ne mozemo boljeg trenera da dovedemo za taj novac koji on prima. Ja njemu nikada nisam nista zamerio. Zameram onome ko je nalozio Dejanu da sa partizanom mora da igra pod rucnu. Ako smo mi morali te utakmice da izgubimo, zanima me sta sta time dobijamo?

avatar
mile stojkovic
Sunday, 28.02.2016
18:57

Slazem se sa tobom..nema boljeg od njega u ovom trenutku..ne znam ko bi radio za te pare koje on prima(ne kazem da su male) ali svakako mnogo manje od jednog Pesica..koji je zelja vecine.Uostalom,kad izgubi Zvezda kriv je Radonja,a kad pobedi onda su igraci najbolji..zaboravlja se da Radonja ne moze da udje u igru i pogodi npr 5 trojki koje je Simonovic promasio zaredom,ili kad Miler ima sut iz igre 5/16..i slicno.Zato,neka Radonja radi svoj posao..a kad dobijemo 10 god ugovor sa Euroligom,bice svakako veci priliv novca..kvalitetnijih igraca,sponzora.Napred Zvezdo

avatar
babaroga
Saturday, 27.02.2016
13:26

Smenjuju ga neznalice i zlonamerni. A ko napisem drugciji termin o5 mi necete objaviti :D

avatar
mbczv
Saturday, 27.02.2016
13:09

Veliki klub, kod nas se trazi samo uspeh.