Mitrović: "Nije lako kada otpadnete poslednji"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.08.2014.
22:24
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović priznao je da mu nije bilo lako da se pomiri sa odlukom selektora Saše Đorđevića da ga poslednjeg eliminiše sa spiska putnika na Mundobasket.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije u utorak popodne objavio je konačan spisak igrača koje će povesti na predstojeće Svetsko prvenstvo u Španiji a još ranije danas FIBA nam je otkrila koga je Đorđević poslednjeg precrtao.

Krilni centar Luka Mitrović poslednji je otpao sa spiska a nakon selektorove odluke priznao je da mu nije bilo lako da se pomiri sa činjenicom da je ostao van tima za Mundobasket.

"Kada me je Saša zvao, pretpostavio sam razlog poziva. Naravno, nije lako kada čujete takvu odluku, pogotovo kada znate da ste poslednji otpali, jer smo svi došli na pripreme sa željom da se radom nametnemo za konačnih 12" rekao je Mitrović za "Novosti".

Nakon što je dobio poziv Saše Đorđevića kapiten Crvene zvezde Telekom došao je u "Pionir" da se pozdravi sa saigračima i poželi im sreću na predstojećem SP.

Srbija prvu utakmicu na Mundobasketu igra u subotu od 15 časova i 30 minuta protiv selekcije Egipta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke