Moka otkrio šta će biti najveće oružje "Orlova" u Riju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.07.2016.
15:17
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaški reprezentativac i bivši selektor Srbije Zoran Slavnić dao je nekoliko saveta "Orlovima" pred olimpijski turnir u Rio de Žaneiru.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Košarkašku reprezentaciju Srbije za manje od mesec dana očekuje učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru što će biti debitantski nastup "Orlova" na toj vrsti takmičenja, ako "računamo vreme" od momenta raspada državne zajednice sa Crnom Gorom.

Pred početak priprema za Olimpijske igre reprezentativce je u razgovoru za "Blic" posavetovao i proslavljeni reprezentativac i bivši selektor "Orlova" Zoran Slavnić koji veruje da pored nespornog talenta izabranici Saše Đorđevića moraju da pokažu i sportski bezobrazluk.

"Želim im da budu svoji i maksimalno bezobrazni. Ako si talentovan a nisi bezobrazan, onda kao i da nisi talentovan. To je naše najveće oružje i ako tako budemo igrali, napravićemo uspeh. U suprotnom, doživećemo debakl" kaže Slavnić.

Bivši selektor nije propustio priliku da se osvrne na "slučaj Marjanović" o čemu ste više mogli da pročitate OVDE, a kada je sam olimpijski turnir u pitanju Moka ističe da je Srbija imala sreće jer je žrebana u grupu sa Sjedinjenim Američkim Državama.

"Imamo olakšicu jer smo u grupi sa Amerikancima, koji su apsolutni favoriti. Realno je da budemo drugi i da uđemo u polufinale. Kada si među četiri, to je korektno i u borbi si za medalju. Korigovaću mišljenje ako na Igrama vidim neke ekipe koje su bolje od nas, što sada ne vidim i zato verujem da možemo da se borimo za medalju" zaključio je Slavnić.

Košarkaški turnir na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru startuje 6. avgusta kada reprezentaciju Srbije očekuje duel sa selekcijom Venecuele. "Orlovi" će igrati u Grupi A sa reprezentacijama Francuske, SAD, Kine, Venecuele i Australije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Wednesday, 13.07.2016
15:56

Ovaj baksuz kad nesto kaze,uvek bude suprotno od onog sto je rekao.Bolje bi bilo da pljuje po reprezentaciji,onda je medalja zagarantovana.

avatar
Povratak kralja 73
Wednesday, 13.07.2016
15:27

Na slici vidim Štimca koji gleda ka Bobiju i spreman je za izmenu :D

avatar
Wednesday, 13.07.2016
15:37

Hahaha Bas je slozio facu:-D

avatar
reddevils
Wednesday, 13.07.2016
15:27

Nemoj samo ti savete da dajes molim te...