Moka Slavnić: ''Zvezda u Pioniru? Logično i jako pametno!''

Autor: Darko Mitrović
subota 11.05.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Osim kritika, stižu i prve pohvale Zvezdinog današnjeg poteza.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iako je sinoć na zvaničnom sajtu AdmiralBet ABA lige pisalo da će se prva utakmica finalne serije plej-ofa igrati u Beogradskoj areni, Crvena zvezda je danas odlučila da se, kako je navela, vrati ''svojoj kući'', pa će kao domaćin u finalu igrati u dvorani ''Aleksandar Nikolić'', popularnom ''Pioniru''.

I dok među navijačima ima nezadovoljnih, jer kapacitet ''Pionira'' ne odgovara broju kupljenih sezonskih ulaznica, legenda kluba Zoran Moka Slavnić je pohvalio ovaj potez crveno-belih.

''Logično je da Zvezda igra u Pioniru, tu je bolja atmosfera i bučnije je. To je jako pametan potez Zvezde, što sam i mislio da će uradi'', izjavio je Slavnić za ''Republiku''.

Prva utakmica na programu je već u ponedeljak od 20 časova i 30 minuta i do tada će Zvezda morati organizaciono da obavi veliki posao, kako bi se tačno znalo ko će moći da uđe u halu, a ko će od njenih navijača koji su kupili sezonske ulaznice morati da se zadovolji gledanjem TV prenosa, da li kod kuće ili posredstvom video-bimova u blizini dvorane.

Inače, Slavnić je optimista i kada je ishod finalne serije u pitanju.

''Voleo bih da ne bude pet utakmica, da Zvezda to ranije reši. U svakom slučaju veliki derbi, veliki ulog i to znaju obe ekipe. Verujem da je Zvezda bliža pobedi, jer imaju bolji međusobni skor sa Partizanom ove sezone, a imaće i prednost domaćeg terena'', izjavio je Slavnić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke