Musli vrlo dobar, Nedović u minus fazi protiv svog bivšeg kluba

Autor: Boban Filipović
subota 10.12.2016.
20:51
Izvor: Sportske.net

Valensija je trujumfovala protiv Unikahe u Malagi, Dejan Musli najsvetlija tačka u poraženom taboru, Nemanja Nedović se uklopio u sivilo ostatka ekipe.

twitter.com/acbcom
twitter.com/acbcom

Povezane vesti

Utakmica 11. kola ACB lige između Unikahe i Valensije u Malagi završena je pobedom gostiju rezultatom 83:91.

Bilo je egal sve do polsednje četvtine koju su 'Slepi miševi' dobili sa devet razlike, četa Đoana Plaze je dozvolila rivalu da postigne čak 30 poena u odlučujućih deset minuta.

Rafa Martinez je vodio Valensiju do pobede sa 22 poena, bio je perfektan van linije 6.75, ubacio šest trojki iz šest pokušaja, sve u prvom poluvremenu. Odličnu podršku imao je u francuskom pleju Antoanu Diou, koji je imao učinak od 12 poena, 7 asistencia i 5 skokova, kao i u Fernandu San Emeteriju koji je brojao do 15, i Kravcovu kome su dva skoka nedostajala za dabl-dabl (10 pts, 8 sk).

Bivši centar FMP-a, Partizana  i Mege, Dejan Musli, bio je najefikasniji kod Andalužana sa 18 poena, imao je 6 skokova, 3 asistencije i 2 blokade za ukupan indeks korisnosti 25, ali valja dodati da je bio veoma nesiguran sa linije za slobodna bacanja, pogodio je samo dva puta iz osam pokušaja.

Dovcifreni uz Muslija u redovima Unikahe bili su još Kajl Fog i Džef Bruks sa po 15 postignutih poena.

Nemanja Nedović
još uvek nije uvatio ritam posle oporavka od povrede, postigao je 4 poena, upisao 2 asistencije i 1 skok, ali ga nije išao šut. Promašio je sva tri pokušaja za tri poena i na kraju imao indeks minus jedan.


Unikahi je ovo četvrti prvenstveni poraz, prekinuta je serija od tri pobede u nizu, dok je Valensiji ovo bio treći uzastopni trijumf, ukupno osmi u sezoni.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 10.12.2016
21:59

Sto bi rekao nas Dule, morao je da padne i dotakne dno da bi se podigao:-D

avatar
mosala1983
Saturday, 10.12.2016
22:26

Blago vama sa vasim dulom. Steta za Muslija jos ranije je zasluzio poziv kod nabedjenog selektora. Nadam se da cu njega I Bobija konacno gledati u dresu Srbije. Musli korisniji centar od Radule trenutno. I Milutinov perspektiva nema brige na petici.