Mutina poruka pred put u Limož, evo šta ''Grobari'' mogu da očekuju

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.10.2017.
11:40
Izvor: Beta

Već sutra je novo veliko iskušenje za mladu ekipu Partizana u Evrokupu, a posle pobede u Bilbau.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan će gostovati Limožu u četvrtom kolu Evrokupa.

Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da je utakmica protiv Limoža nova prilika da njegovi mladi košarkaši steknu neophodno iskustvo.

"Nova važna utakmica Evrokupa i nova prilika za moje mlade igrače da stiču neophodno iskustvo", rekao je Nikolić za klupski sajt pred utakmicu.

Nikolić će moći da računa na Patrika Milera i Aleksandra Aranitovića, ali ne i na Novicu Veličkovića i Samarda Semjuelsa.

Veličković će odsustvovati zbog povrede, dok Semjuels ima problema sa vizom.

"To će otvoriti prostor da mlađi igrači pod košem dobiju više minuta i pokažu koliko su naučili od početka sezone. Mi ćemo kao i do sada, biti skromni, požrtvovani i pokušati da igramo modernu košarku sa dosta trčanja, ali i jaču odbranu nego što smo igrali do sada", kazao je Nikolić.

Aleksandar Aranitović je rekao da ekipa ide u Francusku dobro raspoložena i da joj je serija dobrih rezultata dala vetar u leđa.

"Žao mi je što nećemo biti kompletni, svima je jasno koliko ovom mladom timu znače kvalitet i iskustvo koje poseduju Novica i Samardo.

S druge strane, nama je svaka utakmica prilika da pokažemo napredak, volju i borbu, tako da ćemo i u Limožu dati svoj maksimum.

Ulogu favorita prepuštamo njima, nama neka ostane borbenost i dobar ritam sa prethodnih nekoliko utakmica",
rekao je Aranitović.

Utakmica će se igrati u utorak od 20.30 u Francuskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke