Najbolji lek za Fener posle debakla - stiže pojačanje! Kako su navijači podneli ''minus 40''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.06.2021.
18:40
Izvor: Sportske.net

Težak udarac doživela je danas ekipa Igora Kokoškova.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Fenerbahče je katastrofalno započeo finalnu seriju plej-ofa turske Superlige. Efes kao novi šampion Evrope je svakako imao ulogu favorita, ali Fenerov poraz od 40 poena razlike, 111:71, zaista se nije mogao očekivati.

Reakcije navijača su brojne, jasno je da je Igor Kokoškov na udaru, ali ima i dosta onih koji najveće zamerke upućuju na račun igrača, da ih u ekipi ima najviše četiri ili pet sa evroligaškim kvalitetom, smanjen je i budžet, pa s te strane donekle i imaju razumevanja kada je Kokoškov u pitanju.

Istovremeno, mnogi ovog popodneva pominju i Željka Obradovića, priželjkuju njegov povratak na klupu, uz opasku da Fernerbahčeu ove sezone nedostaju i tajm-auti poput ovog u prilogu, kada je Željko uspevao na sebi svojstven način da ''probudi'' ekipu iz letargije.


Ali, odmah po završetku ove utakmice, pojavila se i informacija koju je preneo ''Eurohoops'', po kojoj je Fenerbahče već dogovorio prvo pojačanje. To je krilni košarkaš Baskonije, italijanski internacionalac Ahil Polonara, a sve bi trebalo da se ozvaniči odmah po završetku tekuće sezone.

Polonara ima 29 godina, a prošle sezone u evroligi je imao prosečni učinak od 12.2 poena, 6.6 skokova , 1.9 asistencija, 1.2 ukradene lopte. U ACB ligi postizao je u proseku 11.2 poena.

On je u Baskoniji proveo dve godine, a prethodno je nastupao za italijanske klubove - Teramo, Vareze, Ređanu i Dinamo Sasari.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke