Navijačima sve jasno - "Nema ništa od slavlja na Kalemegdanu!" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.05.2018.
23:04
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde mt:s sve više uvereni u to da ekipa koju sa klupe vodi Dušan Alimpijević neće biti kadra da osvoji trofej ove sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s doživeli su drugi poraz u Super ligi Srbije i doveli u pitanje osvajanje prvog mesta u Grupi A, ali daleko od toga da on ugrožava šampionske ambicije.

Mega je na svom terenu savladala aktuelnog šampiona Srbije u uzbudljivoj završnici, a navijače posle novog poraza više brine sve viđeno u poslednjih nekoliko nedelja.

Činjenica je da pristalice Crvene zvezde mt:s posle svakog novog poraza podvlače crtu i računaju i sve ono što se desilo od februara meseca i gubitka trofeja u Kupu Radivoja Koraća.

Usledio je gubitak titule u ABA ligi, pa poraz od Borca u Super ligi Srbije, a nije zaboravljeno ni gostovanje u Pančevu gde je Stefan Janković vadio kestenje iz vatre u poslednjoj sekundi.

Zbog svega toga među navijačima preovladava mišljenje da sa ovakvom postavkom stvari i Dušanom Alimpijevićem na klupi Zvezda u sezoni na izmaku neće uspeti da osvoji nijedan trofej.

Evo rekacija navijača na "Tviteru".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke