NBA - Koga bismo gledali u plej-ofu kada bi se danas podvukla crta?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.03.2018.
17:28
Izvor: Sportske.net

Tri nedelje ostalo je do kraja ligaškog dela najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na svetu i već se uveliko govori o tome ko će u plej-of i kako će izgledati parovi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ligaški deo takmičenja u NBA ligi traje od 17. oktobra prošle do 11. aprila tekuće godine, a nakon toga nas očekuje plej-of.

Na papiru su plasman u plej-of obezbedile četiri ekipe, Toronto Reptorsi, Boston Seltiksi, Hjuston Rokitsi i Golden Stejt Voriorsi.

Pored toga, može se konstatovati da u plej-ofu neće igrati Bruklin, Orlando, Atlanta, Sakramento, Dalas, Memfis i Finiks, dok su ostale ekipe i dalje u igri sa većim ili manjim šansama.

Kada bismo danas podvukli crtu u plej-ofu bi igrao samo jedan tim koji u svojim redovima ima srpskog internacionalca.

Denver Nagetsi i Los Anđeles Klipersi bi "izvisili", ali bi zato u plej-ofu igrala Minesota za koju nastupa Nemanja Bjelica.

Na osnovu trenutnog poretka "Vulvsi" bi u četvrtfinalu Zapadne konferencije ukrstili sa Hjustonom, a u eventualnom polufinalu čekao bi ih bolji iz duela Oklahome i Jute.

Treba ipak reći da su Denver i Los Anđeles Klipersi i dalje u igri i da postoje šanse da se klubovi za koje nastupaju Nikola Jokić, Miloš Teodosić i Boban Marjanović plasiraju u plej-of.

Evo kako bi u datom trenutku izgledali parovi četvrtfinala plej-ofa NBA lige.

Plej of

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke