Ne poredite ga sa Bogdanom - Gudura ide svojim putem

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.10.2017.
11:46
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Marko Gudurić kazao je da se nije dvoumio kada je stigla ponuda Fenerbahčea, a progovorio je i o tome kako bi navijači trebalo da ga prihvate.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Novi član aktuelnog šampiona Evrope Marko Gudurić spreman je da upiše evroligaški debi u dresu Fenerbahče Doguša, a pred prvu utakmicu sa Unikahom za "Eurohoops" je govorio o tome kako je doneo odluku da se priključi turskom klubu.

"Kada sam čuo da je Fenerbahče u igri izbor je momentalno postao lak. Svi znaju šta Fenerbahče znači u evropskim okvirma a jedan od glavnih razloga što je tako jeste Željko Obradović", rekao je Gudurić.

Marko Gudurić je minulog leta prešao iz Zvezde u Fenerbahče, a turski klub je za njega platio milion evra. Mnogi su odmah počeli da ga porede sa Bogdanom Bogdanovićem ali "Harden sa Lima" ima drugačije stanovište po tom pitanju.

"Bogdan je napravio neverovatan posao ovde i navijači ga obožavaju. Ali, ja sam Marko Gudurić i želim da budem ono što jesam. Pokušaću da stvari radim na svoj način", dodao je Gudurić.

Bivši košarkaš Crvene zvezde mt:s potpisao je sa Fenerbahčeom ugovor na tri sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Thursday, 12.10.2017
13:41

Ono što ih razlikuje je isto što razlikuje Bogdana od Vanje Marinkovića, pa čak i od Danilovića dok je igrao. Nije to samo sigurna ruka, imao ju je i Saša. Bogdan ima glavu Saše Đorđevića, u tome je razlika, a i prednost. Još bliže, to je talenat koji su imali Haris Brkić, Dragan Kićanović, Uroš Tripković.

avatar
Predrag Drobnjak
Thursday, 12.10.2017
11:53

Razlicit stil igre imaju, ne treba mu stvarati pritisak tim poredjenjima, podrska Guduri.