Ne vredi, Fener opet izgubio! Realov preokret protiv Milana, odlični Micov

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.12.2019.
22:08
Izvor: Sportske.net

Nastavak serije loših rezultata ekipe Željka Obradovića.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Posle dva vezana poraza od Efesa, seriju poraza ekipa Fenerbahčea nastavila je i večeras, u duelu sa Panatinaikosom u Atini.

U do kraja uzbudljivoj utakmici, Panatinaikos je na kraju trijumfovao sa 81:78, što je već deveti poraz Obradovićevog tima u 14 kola Evrolige, dok Atinjani sada imaju skor 9-5.

Fenerbahče je imao blagu prednost na poluvremenu, ali ključni period igre bila je treća četvrtina, koju je Panatinaikos dobio sa 23:11. Gosti iz Istanbula su u poslednjem kvartalu uspeli da uhvate priključak, stigli do izjednačenja u finišu, ali nisu uspeli da izvedu završni udarac rivalu.

Fredet je sa 22 poena bio najbolji u ekipi Panatinaikosa, a u ekipi Fenerbahčea 15 poena Slukasa, 13 De Koloa i 11 Lovernja. Od naših igrača, Nikola Kalinić je upisao šest poena, a Štimac nije ulazio u igru.

Nešto ranije, Real je na svom terenu savladao ekipu Armanija sa 76:67, iako su gosti odlično odigrali prvo poluvreme i dobili ga sa 39:30.

Vladimir Micov je bio najbolji u poraženoj ekipi sa 22 poena, a Rendolf je sa 16 poena i sedam skokova predvodio ekipu Reala, koja sada ima skor 11-3.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke