Nedovićev prvi susret sa košmarom u Italiji: ''Rekla mi je da će biti haos, a onda su stjuardese počele da stavljaju maske''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.03.2020.
09:21
Izvor: Sportske.net, rts.rs

Nije ni slutio, ali...

Epa/Matteo Bazzi
Epa/Matteo Bazzi

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i košarkaš italijanske Olimpije iz Milana Nemanja Nedović našao se u epicentru pandemije koronavirusa, a kako je i kada, zapravo, shvatio da počinje opšti haos, otkrio je u razgovoru za RTS.

"Sećam se da u početku to nije bilo nešto ozbiljno. Moja Mina koja je paničar, je rekla da je to haos i da će ostati u Beogradu.

Kada sam sleteo u Milano, video sam da stujardese stavljaju maske na lice.

Prošlo mi je kroz glavu da stvari nisu tako ozbiljne, ali sam brzo promenio mišljenje jer su svi kod nas govorili da to nije ništa strašno i da će proći. A onda se sve promenilo u dan ili dva.

Bio je to vikend oko Nedelje mode u Milanu. Broj zaraženih je počeo strahovito da raste. Sada vidim da Mina nije bila paničar već oprezna", istakao je Nedović.

Pošto je sezona prekinuta, vratio se u Beograd, gde je ispoštovao odluku o obaveznoj samoizolaciji.

"Na granici su mi uzeli podatke i dali broj telefona na koji da se javim. Rečeno mi je kako treba da se ponašam. I svi mi treba i moramo to da poštujemo, tako da sam sada tu u stanu'', naglasio je Nedović.
-
Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke