Neefikasno u Detroitu, pobeda Jute, ništa od meča u Bostonu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.01.2021.
23:30
Izvor: Sportske.net

Iz sata u sat stizale su nove informacije, na kraju je doneta odluka o odlaganju.

Beta/AP Photo/Carlos Osorio
Beta/AP Photo/Carlos Osorio

Povezane vesti

Košarkaši Juta Džeza ostvarili su večeras šestu pobedu od početka sezone, pošto su kao gosti savladali Detroit Pistonse sa 96:86.

Pistonsima je ovo već osmi poraz u deset odigranih mečeva i uz Vašington se nalaze na začelju tabele Istočne konferencije.

Juta je od samog početka meča nametnula svoj ritam, povela je sa 9:0, pa sa 12:2, a pred kraj prvog kvartala je razlika u korist ''Džezera'' dostigla i 20 poena (32:12).

Sve vreme do kraja meča Juta je imala rezultatsku prednost, vođstvo gostiju nijednog trenutka nije bilo dovedeno u pitanje, a najviše što su Pistonsi uspeli jeste da u par navrata tokom drugog poluvremena priđu na šest poena zaostatka.

Mičel sa 28 i Konli sa 22 poena predvodili su Jutu do pobede, kod Pistonsa Grant znatno bolji od ostalih sa 28 postignutih poena.

A dok je trajao ovaj meč, stigla je informacija da je utakmica između Bostona i Majamija odložena. Koronavirus i NBA protokoli u vezi s tim doveli su Majami u situaciju da ne može da na teren izvede ni osam igrača, pa je meč odložen, a nešto ranije tokom večeri objavljeno je i da Boston ne može da računa na čak devetoricu igrača, ali je mogao da odgovori minimumu od osam igrača u ekipi. Majamiju to u ovoj situaciji nije uspelo, pa nema uslova da se meč odigra.
-
Baner 15


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke