Neka grmi ''Jezero'' - Radnički najavljuje premijeru pred ''Đavolima'', javite se ''Sportskim'' za besplatne ulaznice!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.10.2017.
16:02
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

Kragujevački košarkaški klub Radnički u petak ima premijeru pred svojim navijačima u novoj sezoni KLS. Tim povodom, klub je odlučio da obraduje deo svojih navijača.

kkkradnicki.com
kkkradnicki.com

Povezane vesti

Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo Košarkaške lige Srbije, Radnički je tada gostovao ekipi Tamiša, doživeo je poraz rezultatom 85-81, ali pravi zamah Kragujevčani bi trebalo da dobiju od utakmice sa Beovukom u petak od 20 časova pred svojim navijačima, uz direktan prenos na ''Areni Sport''.

Ova utakmica biće odigrana u kragujevačkoj dvorani ''Jezero'', a o duelu sa Beovukom trener Radničkog Zoran Todorović je govorio i odmah posle meča sa Tamišom.

''Odmah počinjemo da se spremamo za dolazak Beovuka i premijeru pred našom publikom. Sa dva nova igrača podićićemo formu, posebno u unutrašnjoj igri, gde će nam Kljajević mnogo značiti.

Povratkom Vasojevića dobićemo još jednog igrača u rotaciji.

Kragujevčane treba da raduje 5-6 minuta mladog Ristića koji je debitovao u KLS. Zaslužio ih je, a Kragujevac mora da dobije nekog svog igrača od ove ekipe. Očekujemo da će što više gledalaca da dođe da podrži Kragujevački Radnički, da zajedno dođemo do pobede.

To drugo kolo je praktično naš početak. Samo pozitivna hemija daje rezultat, ako smo svi složni, ako jedan drugog pratimo, imaćemo šta da očekujemo.

Imperativ je - opstanak. Ako ostanemo u ovoj ligi, Radnički je od sledeće godine mnogo ozbiljniji klub, sa boljim pozicijama za dalji razvoj'',
izjavio je Todorović.

S obzirom da je ovo povratak kragujevačke košarke na veliku scenu posle nekoliko godina, očekuje se da će Radnički i u novoj sezoni imati veliku podršku sa tribina.

Tim povodom klub je juče pustio u prodaju sezonske ulaznice koje će važiti za sve utakmice koje ekipa Zorana Todorovića bude igrala u hali "Jezero", a opširnije o tome čitajte u prilogu.

Kada je u pitanju utakmica sa Beovukom u petak, u Radničkom su odlučili da u saradnji sa ''Sportskim'' svojim navijačima poklone 3x2 ulaznice. Zainteresovani mogu da se jave na telefon 034-328-458 do 20 časova, najbrži će u petak moći besplatno da gledaju Radnički.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke