Nema stajanja, MVP Jokić nosi ekipu na leđima, 15. u sezoni!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.04.2021.
08:07
Izvor: Sportske.net

Denver dobio Majami 123:106, nema Mareja, ali Jokić je pokazao ko je najbolji igrač NBA u ovom trenutku!

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Denver je počeo život bez Mareja u duelu sa Majamijem. Bez njega ili sa njim svejedno, Nikola Jokić je stavio tim na leđa i 15. tripl-dablom sezone vodio Denver do pobede.

Srbin je ubacio 17 poena, imao 11 asistencija i 10 skokova, Majkl Porter je dodao 25 poena i 10 skokova, šestorica igrača Nagetsa su bili dvocifreni. Majami je van forme, Džimi Batler je ubacio 13 poena, imao 9 asistencija, ali je Hit zaista daleko od prošlogodišnjeg finaliste. 

Za razliku od prethodna dva poraza, Nagetsi su sačuvali predost posle poluvremenu, Jokić je imao dve blokade, nije šutirao na nivou svog proseka, ali je razigrao tim. Igrao je nešto više od pola sata, malo se i odmorio, Nagetsi su stabilizovali formu kod kuće, počeli su sa 9-8, sada od poslednjih 12 mečeva imaju 10 pobeda.

Sledeći je Hjuston gde ne bi trebalo da imaju problema...

Priča se o pojačanjima, navodno bi Ostin Rivers koji je bez ugovora trebalo da potpiše za Nagetse, ali je Meloun rekao da je teško uklopiti igrača na 17 mečeva do kraja regularne sezone.

Denver je trenutno četvrti na tabeli Zapada, kasne šest utakmica za vodećom Jutom, tri za trećeplasiranim Klipersima, ali imaju pobedu više od petoplasiranih Lejkersa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke