Nestvarna serija - Gagi kao Stojaković i Bodiroga!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.09.2017.
21:55
Izvor: Sportske.net

"Orlovi" su imali slobodan dan uoči poslednjeg meča u svojoj grupi, ali je trening pred Belgijance bio više nego zanimljiv.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije danas nije imala obaveza na Evropskom prvenstvu, pošto je nakon dve vezane pobede nad Turskom i Velikom Britanijom imala slobodan dan.

Uoči poslednje utakmice grupne faze takmičenja sa Belgijom izabranici Aleksandra Đorđevića odradili su trening u "Fenerbahče Areni" koji je bio više nego interesantan.

Predstavnici srpskih medija među kojima se nalazi i naš izveštač imali su priliku da vide "okršaj" starih znanaca Miroslava Nikolića i Bogdana Bogdanovića, trojkašku seriju Bobana Marjanovića, ali i nestvaran niz Dragana Milosavljevića sa linije penala.

Bogdan i Muta su se odmerili u šutiranju trojki horogom iz ugla. Bogdanović je pogodio iz prvog pokušaja, a Muta je imao skor 0/3.

Centar Boban Marjanović pokazao je da mu šutevi van linije 6.75 ne predstavljaju problem pošto je uspeo da veže 6 trojki, a šta tek reći za seriju Dragana Milosavljevića sa linije penala!?

Bivši kapiten Partizana vezao je 54 pogodaka sa linije penala, a nije slučajnost to što je danas posebno radio na slobodnim bacanjima.

Novi član Unikahe je u dosadašnjem toku šampionata imao 54% uspešnosti u šutu sa linije penala pošto je postigao 6 od 11 bacanja. U prilogu je deo serije koju je Gagi vezao na današnjem treningu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 07.09.2017
14:09

Dragan bas voli taj broj 54, a voli i 28:-D

avatar
Dmxdux
Thursday, 07.09.2017
00:19

S' tom razlikom što je Peđa tako nešto radio na utakmicama a Gagi na treningu...

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 06.09.2017
22:34

Bacanja idu iz glave a Gagi kao da puca pod pritiskom kad dodje u nezgodnu situaciju. Mozda se to promenilo nakon sto je bio lider u Albi mada ne verujem.