Nezapamćeno interesovanje za Zvezda - Bajern! I ''Arena'' bi bila mala!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.12.2015.
14:55
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Tri dana pred odlučujuću utakmicu za plasman u Top 16 fazu Evrolige, Crvena zvezda Telekom objavila da je interesovanje navijača ''nezapamćeno''!

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Igrala je Zvezda u proteklih par godina dosta važnih evropskih mečeva, ali izgleda da je interesovanje navijača ovoga puta nadmašilo sva prethodna.

Ipak, kao što je poznato, crveno-beli će Pešićev Bajern dočekati u hali ''Pionir'', pa će oko osam hiljada ljudi imati tu sreću da bodre Crvenu zvezdu u najvažnijoj utakmici od početka sezone.

Klub je danas na svom zvaničnom sajtu objavio da će prodaja karata pčočeti u četvrtak u 10 časova u svim poslovnicama Eventima.

''Interesovanje za duel sa bavarskim klubom, koji u Beograd stiže u sredu uveče je toliko veliko, da bi i kapacitet 'Kombank Arene' za ovaj meč bio mali. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane 'Pionir' i ovoga puta će biti pušten u prodaju manji kontigent karata, tačno 2700 ulaznica, cene ostaju iste kao i za meč sa Realom i Himkijem'', navodi se na sajtu Crvene zvezde Telekom.

Zvezda moli navijače da na utakmicu dođu što ranije, kako bi se izbegle velike gužve na ulazima u dvoranu.

Takođe, crveno-beli su dobili poslednje upozorenje iz Evrolige zbog bačenih upaljača tokom utakmice sa Himkijem, pa se apeluje na navijače da Zvezdu bodre fer i sportski, bez ikakvih incidenata, kako njihov klub ne bi bio mnogo oštrije kažnjen.
Interesovanje za duel sa bavarskim klubom, koji u Beograd stiže u sredu uveče je toliko veliko, da bi i kapacitet "Kombank Arene" za ovaj meč bio mali. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane "Pionir" i ovoga puta će biti pušten u prodaju manji kontigent karata, tačno 2700 ulaznica, cene ostaje iste kao i za meč sa Realom i Himkijem - See more at: http://kkcrvenazvezda.rs/karte-u-prodaji-od-cetvrtka-nezapamceno-interesovanje-15-12-2015.html#sthash.1U8ecwLy.dpuf

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro_(Chelsea)
Tuesday, 15.12.2015
20:21

Utakmica zivota!!! dao bih 10 godina zivota za tu pobjedu i taj osjecaj