Nije greška - Postoji 64 scenarija u borbi za Top 8 Evrolige!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.04.2019.
20:18
Izvor: Sportske.net

Šest klubova bori se za plasman od šestog do osmog mesta u Evroligi, odnosno za poslednje tri vize za Top 8 elitnog takmičenja.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Poslednja dva radna dana u tekućoj nedelji rezervisana su za utakmice tridesetog kola Evrolige. Poslednje kolo biće najinteresantnije od kada je Evroliga promenila format jer šest klubova ima svoju računicu u borbi za plasman u plej-of.

Svoje mesto u Top 8 overili su Fenerbahče, CSKA, Real Madrid, Anadolu Efes i Barselona, a još tri karte za plej-of biće podeljene između Baskonije, Armanija, Panatinaikosa, Žalgirisa, Makabija i Olimpijakosa.

Pošto šest navedenih klubova i dalje ima šanse za plasman u plej-of, ne čudi što postoji čak 64 scenarija u zavisnosti od ishoda utakmica poslednjeg kola.

Na zvaničnom sajtu Evrolige napravljen je grafički prikaz koji će vam na najbolji mogući način objasniti šta kom timu "igra" u borbi za plasman u plej-of.

Sa leve strane su mogući ishodi utakmica koje će navedeni klubovi odigrati u četvrtak i petak, a odmah pored i grafički prikaz tabele shodno ostvarenim rezultatima.

Kalkulacije Evroliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke