Niksi udarili u "zid", Vestbruk srušio šampione!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 25.12.2014.
23:50
Izvor: Sportske.net

Niksi su zabeležili još jedan poraz, Džon Vol je imao fantastično veče, a Oklahoma je bez Duranta uspela da pobedi San Antonio!

Beta/AP Photo/Darren Abate
Beta/AP Photo/Darren Abate

Povezane vesti

Dva meča večerašnjeg matine programa u NBA su odigrana. Vašington je naneo novi poraz Niksima rezultatom 102:91, dok je Oklahoma u neizvesnoj završnici bila bolja od San Antonija sa 114:106.

Džon Vol je odigrao još jednu "simultanku". Košarkaš Vizardsa je danas brojao do 24 poena, zabeležio je i 11 asistencija i čitav meč održavao razliku preko 10 poena za Vašington.

Po običaju, Karmelo Entoni je bio najefikasniji kod Niksa sa 34 poena, ali to ponovo nije bilo dovoljno da se izbegne poraz kojim je Njujork postao ekipa sa najgorim skorom u NBA.

Ipak, meč je obeležio ovaj sukob Kvinsija Daubija i Džona Vola posle kojeg je Daubi isključen, a Vol je prošao samo sa tehničkom.




Oklahoma i San Antonio odigrali su vrlo uzbudljiv meč. Očekivano, Rasel Vestbruk je preuzeo lidersku palicu, pošto je Tander ponovo bio bez MVP-ja Kevina Duranta, i odigrao zaista brutalnu partiju.

Vestbruk je završio meč sa 35 poena, 11 asistencija, 5 skokova i 5 ukradenih lopti. Veliku pomoć imao je u Ibaki koji je imao 21 poen, ali je možda i partiju karijere odigrao Stiven Adams, koji je imao 16 poena i čak 15 skokova.

Sa druge strane, San Antonio je po običaju imao dosta dvocifrenih igrača. Boner je postigao 17 poena, Dankan 15, Džozef i Spliter po 14, a Đinobili 11, ali je imao i fantastričnih 13 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke